Foto: Half aangeklede Marieke Elsinga doet opvallende ontdekking

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga staat elke ochtend enorm vroeg op om bij Q-Music de ochtendshow te presenteren. Nu heeft Marieke Elsinga er nog wel eens moeite mee om zichzelf volledig aan te kleden. Dit keer vergat de radio dj een vrij essentieel kledingstuk…

Marieke Elsinga op sloffen naar werk

Marieke moet in de ochtend belachelijk vroeg op staan om naar haar werk te gaan. Je zou denken dat Marieke Elsinga ondertussen wel is gewend aan het opstaan midden in de nacht. Toch blijkt niks minder waar te zijn en heeft Marieke duidelijk moeite met alles op een rijtje zetten als ze net wakker is. Zo moet de presentatrice zich natuurlijk ook aankleden voordat ze de auto in stapt naar de studio. Marieke slaapt nog een beetje, dus is ze vergeten om een deel van haar outfit aan te trekken. Of vond Marieke het eigenlijk wel prima om zonder schoenen de deur uit te gaan? Marieke plaatst namelijk een foto op haar Instagram waar ze bijschrijft dat haar sloffen eigenlijk perfect bij haar outfit passen. We kunnen haar geen ongelijk geven want Marieke haar schattige roze dierensloffen staan erg goed bij haar broek en blouse. Of het praktisch is om de hele dag in de studio op sloffen rond te lopen is een tweede.

Lees ook: Marieke Elsinga vraagt volgers of ze grote tomaten kunnen zien

Marieke Elsinga over zwangerschap en kinderwens

Marieke Elsinga heeft een exclusief interview gedaan in het blad van Chantal Janzen genaamd &C. Hierin praat de presentatrice over haar privéleven en over haar relatie met Sander. Sander en Marieke maakte twee jaar geleden op Valentijnsdag bekend een relatie te hebben. Het stel heeft daarna flinke stappen gezet want ondertussen wonen Marieke en Sander ook samen in Amsterdam. In het interview vertelt Marieke Elsinga over hoe ze de  toekomst ziet met haar vriend. Marieke geeft aan dat ze hoopt binnen 5 jaar een gezin te hebben. Marieke vertelt hierover: “Ik zou het heel leuk vinden om moeder te worden, kindjes te krijgen.” , hierbij zegt Marieke dat ze soms het idee heeft dat ze tempo moet maken. De presentatrice is nu 35 jaar en Marieke voelt zich er dus klaar voor.

Marieke Elsinga plaatst foto zonder shirt

Marieke Elsinga is dus geïnterviewd voor het blad &C. Hierbij hoort natuurlijk een reeks foto’s gemaakt door een goede fotograaf. Voor het interview besloot Marieke dat ze beter te weinig aan kon hebben dan teveel. Daarom staat ze met haar gezicht de andere kant op in een knal groene broek. De broek is enorm flatteus want haar achterkant komt er zeker goed in uit. Marieke doet een soort powervrouw-pose met haar hand in haar zij. Hierbij heeft ze geen shirt aan zodat we kunnen genieten van Mariekes rug. Om toch te laten lijken dat Marieke iets aan heeft hebben ze een grote gouden ketting om haar heen gehangen. De foto is stoer en enorm vrouwelijk tegelijk. Omdat Marieke nu natuurlijk enorm in de schijnwerpers staat wordt gevraagd of Marieke is veranderd in de afgelopen 20 jaar. Hierop antwoord Marieke dat ze nu haar droombaan heeft maar daarbij ook heeft geleerd dat ze niet alles tegelijk kan. Marieke zegt: “Ik heb geleerd dat je moet loslaten om ergens écht goed in te worden.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...