Foto: Marieke Elsinga vraagt volgers of ze grote tomaten kunnen zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft hulp nodig. En snel ook. De presentatrice staat namelijk voor een groot raadsel. Het heeft met de grootte van haar tomaten te maken…

Marieke Elsinga rekent op haar volgers, net als haar volgers op haar rekenen. Na het werk was het tijd voor de boodschappen, alleen onderweg kwam ze erachter dat de “boodschap” niet helemaal helder was overgekomen van pen op papier. Schrijven en ontcijferen blijkt niet haar grootste talent. Maar Marieke weet waar ze hulp moet zoeken om in de niet te hoeven koken met een tondeuse of te scheren met tomaten.

Marieke Elsinga deelt foto van groot mysterie

Marieke lijkt even helemaal de draad kwijt. Erg onhandig als je erachter komt tijdens je wandeling naar de supermarkt dat de lijst die je moet halen niet leesbaar is. Dan wordt het gokken, of Instagram raadplegen. In dit geval lijkt Marieke voor het tweede te hebben gekozen. En met resultaat! Vele suggesties worden gedaan door haar fans, nadat Marieke wel een aantal erg rare suggesties zelf heeft aangegeven op haar story. Ons lijkt het wel duidelijk dat ze maar een ding van de drie nodig kan hebben in de avond.

marieke tomaten

Tomaten, tanden of tondeuse?

Een optie van de door Marieke gegeven suggesties lijkt ons al onwaarschijnlijk. Dat zijn de grote tanden. Haar eigen gebit lijkt nog tiptop in orde en een kunstgebit is ze een beetje jong voor. Bovendien kunnen tanden niet in (iedere) supermarkt gevonden worden. Dan blijven er twee over. Helemaal kaal gaan lijkt ons ook geen succesvolle look voor Marieke. Zowel bij haar baan als radiomaker als in haar job bij RTL Boulevard of bijvoorbeeld I can see your voice is ze constant in beeld. Zonder haren zou niemand haar meer herkennen! Die tondeuse valt dus af. Komkommer met tomaat lijkt de meest logische mogelijkheid…

Marieke Elsinga weigert online boodschappen doen

De erg drukke presentatrice heeft het nog net niet druk genoeg om toch haar boodschappen helemaal zelf te halen. Ze presenteert ook de ochtendshow bij Q-music, dus dan heeft Marieke natuurlijk wel de rest van de dag voor een tripje naar de supermarkt. Het is in ieder geval leuk om te zien wat Marieke bezighoudt tijdens een dagje vrij. Blijkbaar kookt ze ook graag met verse producten als ze tijd over heeft! Het kopen van deze producten is de grootste horde voor deze chaoot. Toch verwacht je dat een creatieveling als Marieke vast wel een alternatief kan verzinnen voor een ontbrekend ingrediënt. Gezond is deze vegetariër sowieso. Marieke is een echte dierenvriend, dat kan je wel zien!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Raadsel vooralsnog niet opgelost

Op Instagram volgt van allerlei wijze raad van haar volgers. Maar een oplossing of reactie terug van Marieke blijft helaas uit. Ook het eindresultaat, zeer waarschijnlijk een pastagerecht, is nog niet zichtbaar online. Ze is ook geen officiële Instagram-chef natuurlijk. Dus het zomerse gerecht kan al geprepareerd en opgegeten zijn. Of gewoon alle drie de suggesties kunnen gehaald zijn, voor de zekerheid.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...

Video: Sophie Bouquet stuitert op en neer met GTST-vriendinnen

Sophie Bouquet is helemaal los aan het gaan met haar GTST moeder en zus. De dames laten al hun moves zien op de dansvloer.

Video: Heleen van Royen onthult smakelijke bedgeheimen

Romanschrijfster Heleen van Royen, schoonmoeder van Suzanne Schulting, komt naar buiten met verhalen over spannende slaapkameravonturen.