Foto: Gwen van Poorten scheurt compleet uit in pashokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten heeft een uiterst beschamend momentje in een pashokje. Daar scheurt ze namelijk volledig uit haar . 

het gaat niet zo goed met Gwen van Poorten. Tenminste, niet in dit filmpje. In het echte leven gaat het best goed met de Nederlandse koningin van de meditatie. Maar achter de schermen van het pashokje gaat het er wat slechter aan toe. Gwen weet namelijk uit verschillende stukken onderkleding te scheuren. Hoe ze het doet is, ook voor Gwen, een gigantisch raadsel. Maar het gebeurt wel en Gwen heeft het er mee te doen. Maar gedeelde smart is halve smart, dus Gwen deelt haar problemen met haar volgers op Instagram. Die kunnen dan een beetje meelachen en een stukje medeleven tonen.

Lees ook: Gwen van Poorten laat foto van slaap-outfit zien: ‘alles gaat uit’

Gwen redt gelukkig veilig haar huis

Zelfs met een egscheurde onderbroek weet Gwen zonder al te veel problemen haar huis te halen. Daar deelt ze haar problemen met een leuk filmpje dat ze onderweg heeft gemaakt en probeer ze een beetje bij te komen van het hele avontuur. Maar hoe begon nou haar hele avontuur? Nou, Gwen heeft een evenement, waar ze niet zomaar in haar oude kloffie aan kan komen zetten. Dus moest Gwen de stad in. Maar dat was natuurlijk best wel warm. De problemen stapelen zich dus op. Eerst helemaal kapot zweten en dan je onderbroek scheuren. Het was een zware dag voor Gwen.

Gwen weet wel een aantal mooie kledingstukken te scoren

Ondanks haar hele gedoe met het gescheurde , weet Gwen wel een aantal bijzonder leuke en verleidelijke pakjes te scoren. Natuurlijk neemt de prachtige brunette je mee in haar hele koop avontuur. Vanuit de winkel deelde Gwen al een aantal foto’s die haar volgers nieuwsgierig deed worden naar haar nieuwe kleding. Vanuit huis weet Gwen haar nieuwsgierige fans nog even blij te maken met een mooie video.

Gwen maakt indruk met haar nieuwe pakjes

Vanaf haar computer monteert Gwen nog even een video van haar hele koopavontuur. Natuurlijk heeft ook dat een functie. Gwen heeft namelijk een beetje hulp nodig. Ze heeft zoveel nieuwe kleding gekocht, maar heeft geen idee wat ze aan moet doen voor haar evenement. Dus roept ze haar volgers bij elkaar met haar nieuwe video. Die kunnen dan mooi besluiten welke outfit Gwen het beste staat. Zo heeft Gwen een goed beeld en kan ze kiezen welke kleding ze zal dragen naar haar feestje.
Gwen draagt vele verleidelijke pakjes

In de video is te zien dat Gwen het niet houdt bij slechts één verleidelijk pakje. Nee, Gwen heeft er gelijk maar meerdere meegenomen. En welke het mooiste is, dat mag je van Gwen zelf bedenken. Sterker nog, ze heeft jou hulp nodig bij het bepalen van haar nieuwste outfit. Met haar nieuwe pakjes op zak heeft Gwen voorlopig genoeg manieren om verleidelijk voor de dag te komen en iedereen te imponeren met haar beeldschone looks.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!