Foto: Gwen van Poorten puilt volledig uit haar knellende pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten gaat wel vaker helemaal los, maar in dit leren pakje maakt ze het wel heel spannend! 

Van Gwen van Poorten zijn we natuurlijk flink wat gewend. De bloedhete brunette verschijnt regelmatig in weinig verhullende pakjes en ook op Instagram is het vaak een wilde boel. Toch wist ze recent nog al haar fans te shockeren! Gwen schitterde namelijk in een pakje zó strak dat je bijna betwijfelt of ze nog kan ademen! Het heerlijke topje lijkt wel op haar huid geschilderd en laat daarbij niets aan de verbeelding over. En zeker als Gwen dan ook nog eens voorover buigt levert dat de lekkerste kiekjes op!

Gwen van Poorten maakt volgers wild met ondeugende pose

Want daarbij verwent Gwen van Poorten haar fans met echt vol zicht op alles. Het heerlijke topje liet sowieso al weinig aan de verbeelding over, maar deze pose maakt het pareltje compleet. En gelukkig maar! Want dit spectaculaire figuur zou echt niet verborgen mogen blijven. Wij zijn er dan ook zeer van te spreken dat Gwen zich in dit soort heerlijke pakjes wurmt. En wurmen zal het zijn, want veel strakker dan dit komt het niet! Zeker ook omdat de spontane schoonheid lieftallig voorover buigt en daarbij haar fans gek maakt met duizelingwekkende inkijk! Je kan zo bij haar topje naar binnen kijken! En daar zijn we allemaal zeer van te spreken. Gwen heeft namelijk meer dan genoeg om van te genieten in haar knellende bovenstukje. Maar ook de rest van de foto is om van te watertanden.

Gwen van Poorten schittert in loeistrak latex zonder broekje

Want Gwen van Poorten maakt wel meer spannende kledingkeuzes. Zo trok de beeldschone presentatrice ook doorzichtige broekspijpen aan. En zeker met het gedurfde topje laat ze dan weinig aan de verbeelding over! Zo kunnen we optimaal genieten van haar strakke benen en komt ook haar spectaculaire achterzijde overheerlijk in het zonnetje te staan. En daar zijn we toch wel heel blij mee, want een figuur als dit zou niet verborgen mogen blijven! Gelukkig voor ons lijkt Gwen er ook zo over te denken. Zo kon de 33-jarige schoonheid het niet laten zowaar vier keer iets van de lekkere outfit te plaatsen. En daarbij kregen we echt alles te zien! Zo blijkt dat het aankleden nog een heel debacle was! Zo moesten er zowaar drie paar handen aan te pas komen om Gwen in het loeistrakke pakje te wurmen. Al was het de moeite zeker waard!

Gwen van Poorten danst voor Instagramvideo

Fans van Gwen van Poorten zijn de laatste tijd sowieso helemaal door het dolle. Ze worden namelijk aan een stuk door verwent met de lekkerste plaatjes! Zo postte Gwen recent ook al dit overheerlijke filmpje waarbij ze het ook wel heel spannend maakte. Ze filmde zichzelf namelijk dansend in een werkelijk schandalig setje. In een luchtig kanten en leren broekje wist ze moeiteloos alle ogen naar zich toe te trekken. Wij kunnen er ook amper van wegkijken! Zeker aangezien het topje gewoon tot aan haar navel uitgesneden is. Op een gegeven moment kan je net zo goed niets aantrekken en Gwen lijkt vastbesloten die grens op te zoeken. Met werkelijk bloedhete resultaten, als we dit filmpje mogen geloven! En ook het derde plaatje brengt je aan het watertanden. Gwen poseert namelijk in een geheel doorzichtig bovenkantje. Als dit de trend is in Gwen haar foto’s… Kom maar door!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!