Foto: Gwen van Poorten laat haar bovenlichaam zien in minuscuul topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe presentatrice Gwen van Poorten was laatst op rondreis in Amerika. Daar maakte ze een wel heel bijzondere foto…

Gwen van Poorten maakt mannen wild met klein topje

De prachtige presentatrice weet wel hoe ze haar mannelijke fans helemaal wild moet maken. Daar heeft ze niet heel veel voor nodig. Een foto van zichzelf in een minuscuul topje is meer dan genoeg om alle mannen op haar Instagram compleet gek te maken. Het topje dat Gwen draagt is dan ook wel erg mooi. Het is een beetje aan de kleine kant, waardoor je nog steeds goed zicht hebt op de heerlijke vormen van de brunette. Gwen kijkt ook een beetje verleidelijk en zwoel bij de foto, wat het al helemaal afmaakt. Deze look mag de knappe presentatrice zeker vaker laten zien. Het ziet er namelijk wel heel erg spannend uit.

Gwen van Poorten reist heerlijk door Amerika

De knappe brunette heeft echt enorm genoten van haar rondreis door Amerika met haar vriend. De aantrekkelijke presentatrice werd tijdens deze reis ten huwelijk gevraagd en natuurlijk zei ze ja. Dat maakte de reis voor Gwen natuurlijk nog net even iets bijzonderder. Ze zal deze vakantie in ieder geval niet snel vergeten. Jammer genoeg betekent haar ritje door Amerika ook dat ze definitief van de markt is. Dat is voor haar mannelijke fans misschien een beetje verdrietig nieuws. Gelukkig lijkt Gwen wel door te gaan met het plaatsen van allerlei mooie foto’s op haar Instagram pagina. Dus je hoeft nog steeds niks te missen van haar prachtige . Daar kan je gewoon van blijven genieten zo te zien.

Gwen van Poorten trekt spannende outfit aan naar festival

De aantrekkelijke presentatrice weet wel hoe ze zichzelf op een bijzondere manier neer moet zetten op de foto. Daar is Gwen ontzettend goed in. De prachtige brunette weet als geen ander hoe ze mannen moet verleiden met haar heerlijke . Tijdens haar reis in Amerika bezocht Gwen ook het festival Burning Man. Daar moest ze natuurlijk wel even een verleidelijke festival outfit voor aantrekken. Gwen wist haar volgers in ieder geval flink te verbazen en blij te maken met haar bijzondere outfit. De aantrekkelijke brunette maakte alle mannen helemaal wild.

Gwen van Poorten heeft een onwijs aantrekkelijk

Je kan het op de meeste van haar foto’s wel zien, maar Gwen van Poorten heeft een ontzettend verleidelijk . Haar heerlijke rondingen en strakke zorgen ervoor dat elke foto die de presentatrice neemt er gelijk heel erg goed uit ziet. Ze zorgt er met ieder plaatje weer voor dat haar fans enorm aan het smullen zijn. Dat is natuurlijk wel een bijzonder talent dat Gwen van Poorten bezit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!