Foto: Gwen van Poorten kort na verbreken verloving met andere man gespot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Presentatrice Gwen van Poorten was jarenlang gelukkig in de liefde en verbrak toen plotseling haar verloving. maar nu is er nieuws!

Het leven van presentatrice Gwen van Poorten nam een onverwachte wending aan het einde van 2023, toen ze niet alleen haar verloving van drie maanden verbrak, maar ook al haar bezittingen verloor door een fout van een verhuisbedrijf. Inmiddels lijkt Gwen weer op te krabbelen. Ook in haar liefdesleven lijkt het weer goed te gaan. Want Gwen van Poorten is met een nieuwe man gespot.

Lees ook: Gwen van Poorten gooit benen wijd voor foto in sportschool

Gwen van poorten verbrak plotseling haar verloving

Gwen van Poorten was een ontzettend lange tijd gelukkig was in de liefde. Zij en haar vriend waren al erg lang bij elkaar en hij had haar dan eindelijk ten huwelijk gevraagd. Echter, aan het einde van 2023 brak ze plotseling haar verloving van drie maanden. Het nieuws verraste vele van haar fans. Gwen deelde op sociale media dat ze door een moeilijke periode ging. Wat er dan allemaal precies gebeurd was werd niet bekend. Maar Gwen was in ieder geval niet gelukkig. En dat terwijl ze altijd zo positief leek.

Gwen van Poorten verliest al haar bezittingen

Naast het nieuws van de verbroken verloving, kwam er nog meer tragisch nieuws uit de hoek van Gwen van Poorten. Al haar bezittingen waren opeens kwijt. Een verhuisbedrijf maakte een cruciale fout, waardoor al haar spullen die ze had opgeslagen onder haar nieuwe huis werden vernietigd. Hoe dat precies kan is nog niet helemaal bekend. Wat een veelbelovende start moest zijn van een nieuw jaar, werd een pijnlijke gebeurtenis. Gwen deelde haar verdriet op Instagram en liet weten hoe absurd het allemaal was.

Lees ook: Foto: Gwen van Poorten laat haar beste voornemens zien!

Gwen van Poorten is weer gelukkig in de liefde

Ondanks de tegenslagen aan het einde van 2023 lijkt Gwen van Poorten nu weer ruimte te vinden voor geluk. Ze deelt op Instagram dat ze zich in een betere mentale en emotionele plek bevindt. Ze is in ieder geval erg blij met waar ze nu zit. Gwen van Poorten staat bekend om haar liefde voor dance-evenementen. Deze passie lijkt haar te helpen bij het vinden van een partner, aangezien de man waarmee ze nu gespot wordt de voormalig directeur van Q-Dance is.

Gwen van Poorten helaas niet langer beschikbaar

Helaas mannen, Gwen van Poorten is dus weer van de markt. Je ziet maar weer, een dame die zo leuk is, blijft nooit lang single. Het is natuurlijk goed nieuws voor Gwen, maar minder voor alle mannen van Nederland. Maar zolang Gwen van die moois foto’s blijft delen, zal het vast goedkomen.

Meer zien van Gwen van Poorten kan op Instagram

Wil je nou nog veel meer zien van Gwen van Poorten, kijk dan even op Instagram. Daar heeft de brunette nog veel meer mooie plaatjes gedeeld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.