Foto: Gwen van Poorten heeft “mega leuk nieuws” en viert het met énorme inkijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten mag leuk nieuws delen. Dat kondigt ze aan met wel hele beelden. Hier zullen haar volgers wel van smullen.

Gwen van Poorten kondigt winactie op wel hele manier aan

Gwen van Poorten gaat op 1 november 2023 weer van start met haar programma Met z’n Allen Mediteren. Dit maakt ze op haar Instagram bekend. De aankondiging bracht leuke beelden met zich mee voor haar volgers. Op haar Instagram story was Gwen te zien in een wel heel laag uitgesneden topje. Dit topje liet dan ook weinig aan de verbeelding over voor haar volgers. Met dit soort foto’s weet Gwen in ieder geval wel hoe ze de aandacht van haar volgers moet pakken voor de winactie. Ook op de Instagram post zelf weet Gwen de aandacht te pakken met een heel laag uitgesneden topje. Hier houdt ze het nog wel een beetje bedekt met haar panterprint jas, maar er blijft genoeg te genieten op de foto.

Gwen van Poorten maakt volgers blij met leuk nieuws

Natuurlijk moest Gwen toen ook nog het nieuws van de cursus delen. En dat deed ze in een normale Instagram post. Zo kon iedereen zien wat Gwen binnenkort te bieden heeft. Al weten de echte volgers van Gwen al heel lang wat de knappe brunette te bieden heeft. Dat is namelijk een prachtig en een paar heerlijke rondingen. Op haar Instagram deelt ze in ieder geval het volgende bericht over de cursus:
Gwen van Poorten deelt roadtrip avontuur

Gwen van Poorten is op een roadtrip door het westen van Amerika geweest. Hier deelt ze op haar Instagram dan ook beelden van. Op de beelden is te zien hoe ze langs prachtige plekken langs de kust komen en wat voor een fantastisch uitzicht dit oplevert. Ze trekt daar rond in een camper die een keukentje bevat en een tent om in te slapen op het dak. Ook deelt ze beelden van de prachtige natuur en bosplekken waar ze doorheen komen en langs op trekken. Gwen deelt ook beelden van dat ze een boete gekregen heeft op haar eerste rondtrek dag. wat zal ze uitgespookt hebben? Ze sluit de reeks af met een filmpje dat ze swingend op het einde van een rots staat. Wel jammer dat het mistig is op dit filmpje waardoor het uitzicht minder indrukwekkend is om Gwen heen.
Gwen van Poorten gaat trouwen

Gwen is samen met haar vriend op vakantie in Amerika. Haar vriend besloot om deze reis helemaal onvergetelijk te maken. Hij besloot om Gwen ten huwelijk te vragen op een prachtige plek in de staat Arizona. Achter het stel is een prachtig uitzicht te zien op de bergen en het landschap. Gwen post op Instagram een foto van haar en haar vriend met als onderschrift, “JA!!”. Dit onderschrift en de foto spreken natuurlijk boek delen. Dit is een prachtige stap voor het stel in hun relatie. Gefeliciteerd! De reacties onder de foto staan dan ook vol met reacties van bekende Nederlanders. Bekende Nederlanders zoals, Geraldine Kemper, Jochem Meijer, Shelly Sterk en Mikky Kiemeney reageren allemaal dol enthousiast onder de foto en zijn heel blij voor het stel. Naast deze bekende Nederlanders staan de reacties ook vol met felicitaties van haar andere trouwe volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.