Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit.

Gwen van Poorten trekt gekke outfit aan

Het lijkt enorm goed te gaan met Gwen van Poorten. De presentatrice is helemaal afgestapt van drank en illegale middelen en is daar helemaal gelukkig mee. Ook heeft Gwen een boek uitgebracht genaamd Voeten in het stopcontact waarin ze praat over mentale gezondheid en hier geeft ze ook veel realistische voorbeelden uit haar eigen leven. Gwen duidt echt op orde in de chaos in je hoofd brengen. Je zou denken dat degene die het boek schrijft zelf dus deze orde in haar hoofd bezit, maar dit blijkt niet helemaal waar. Dit blijkt namelijk uit de bijzondere kledingkeuze van Gwen. Zo mocht de brunette op een event komen praten over boek en hoe ze het allemaal doet in haar leven. Toch zat één ding haar letterlijk niet helemaal lekker tijdens de voorbereiding, en dat was haar outfit.

Deze look-a-like is Gwen van Poorten niet blij mee

Er is een reden dat Gwen niet helemaal tevreden is met haar look voor de belangrijke presentatie. Zo geeft de knappe Gwen van Poorten aan dat ze haar bruine haren steeds vaker opsteekt en in een knotje draagt. De presentatrice vind het mooi en lekker zitten, en daar heeft ze ook zeker gelijk in. Al zijn er vele mensen die juist zo’n fan zijn van Gwen door haar wilde bruine haren. Het knotje zier er ook nogal gek uit in combinatie met haar outfit. Gwen draagt namelijk een grote colbert en ineens ziet Gwen het zelf ook; ze lijkt met deze outfit precies op Boss Baby. Dit is het hoofdkarakter uit de gelijknamige film. Gwen heeft het wel goed gezien want de vergelijkingen zijn er zeker, al is Gwen toch een stuk knapper.

Lees ook: Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Gwen van Poorten met Geraldine Kemper

Een top duo en twee goede vriendinnen zijn Gwen van Poorten en Geraldine Kemper. De twee vrouwen kennen elkaar onder andere van hun wilde tijd bij het programma en . Nu maken de twee samen een podcast genaamd De Grote vooroordelenshow. Hierin bespreken Gwen en Geraldine al hun wilde verhalen en, natuurlijk, veel vooroordelen die mensen hebben. De twee zijn een hilarisch duo en er wordt veel naar ze geluisterd. Nu is er een gloednieuwe foto van de blondine en brunette terwijl ze samen in bed liggen. Allebei gehuld in een dikke pyjama lachen ze breed naar de camera.
Gwen van Poorten begaat nóg een modeblunder

Het gaat nog niet helemaal lekker bij Gwen van Poorten. Je zou denken dat ze naar haar eerste modeflater als Boss Baby nu extra goed zou opletten wat ze aantrekt. Toch verschijnt er wederom een foto van Gwen terwijl ze een modeblunder maakt. Dit keer heeft Gwen paarse sloffen aan terwijl ze op een roltrap staat. Misschien maakt het Gwen allemaal niks meer uit, maar ze krijgt waarschijnlijk wel wat gekke blikken met deze outfit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!