Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit.

Gwen van Poorten trekt gekke outfit aan

Het lijkt enorm goed te gaan met Gwen van Poorten. De presentatrice is helemaal afgestapt van drank en illegale middelen en is daar helemaal gelukkig mee. Ook heeft Gwen een boek uitgebracht genaamd Voeten in het stopcontact waarin ze praat over mentale gezondheid en hier geeft ze ook veel realistische voorbeelden uit haar eigen leven. Gwen duidt echt op orde in de chaos in je hoofd brengen. Je zou denken dat degene die het boek schrijft zelf dus deze orde in haar hoofd bezit, maar dit blijkt niet helemaal waar. Dit blijkt namelijk uit de bijzondere kledingkeuze van Gwen. Zo mocht de brunette op een event komen praten over boek en hoe ze het allemaal doet in haar leven. Toch zat één ding haar letterlijk niet helemaal lekker tijdens de voorbereiding, en dat was haar outfit.

Deze look-a-like is Gwen van Poorten niet blij mee

Er is een reden dat Gwen niet helemaal tevreden is met haar look voor de belangrijke presentatie. Zo geeft de knappe Gwen van Poorten aan dat ze haar bruine haren steeds vaker opsteekt en in een knotje draagt. De presentatrice vind het mooi en lekker zitten, en daar heeft ze ook zeker gelijk in. Al zijn er vele mensen die juist zo’n fan zijn van Gwen door haar wilde bruine haren. Het knotje zier er ook nogal gek uit in combinatie met haar outfit. Gwen draagt namelijk een grote colbert en ineens ziet Gwen het zelf ook; ze lijkt met deze outfit precies op Boss Baby. Dit is het hoofdkarakter uit de gelijknamige film. Gwen heeft het wel goed gezien want de vergelijkingen zijn er zeker, al is Gwen toch een stuk knapper.

Lees ook: Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Gwen van Poorten met Geraldine Kemper

Een top duo en twee goede vriendinnen zijn Gwen van Poorten en Geraldine Kemper. De twee vrouwen kennen elkaar onder andere van hun wilde tijd bij het programma S*****n en Slikken. Nu maken de twee samen een podcast genaamd De Grote vooroordelenshow. Hierin bespreken Gwen en Geraldine al hun wilde verhalen en, natuurlijk, veel vooroordelen die mensen hebben. De twee zijn een hilarisch duo en er wordt veel naar ze geluisterd. Nu is er een gloednieuwe foto van de blondine en brunette terwijl ze samen in bed liggen. Allebei gehuld in een dikke pyjama lachen ze breed naar de camera.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen van Poorten begaat nóg een modeblunder

Het gaat nog niet helemaal lekker bij Gwen van Poorten. Je zou denken dat ze naar haar eerste modeflater als Boss Baby nu extra goed zou opletten wat ze aantrekt. Toch verschijnt er wederom een foto van Gwen terwijl ze een modeblunder maakt. Dit keer heeft Gwen paarse sloffen aan terwijl ze op een roltrap staat. Misschien maakt het Gwen allemaal niks meer uit, maar ze krijgt waarschijnlijk wel wat gekke blikken met deze outfit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!