Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Gwen van Poorten verraadt Geraldine Kemper

In de podcast De Grote Vooroordelen Show bespreken Gwen van Poorten en Geraldine Kemper een avondje stappen. Specifiek deze avond liep erg uit de hand. Gwen geeft aan met drugs nog wel een geweten te hebben, maar zodra ze dronken wordt dat allemaal de deur uit gaat. Ze geeft meteen een voorbeeld en dat is er eentje die ten koste gaat van co-host Geraldine. Het schijnt dus zo gegaan te zijn dat Gwen op een dronken avond met de ex van Geraldine zoenend eindigde. Dat is vooral pijnlijk omdat ze daarvoor een betoog hielt over hoe naar het is als je niet van je ex afkomt omdat je vriendin met hem begint te daten. Gelukkig heeft ze niet de ergste getroffen, Geraldine zegt dat ze Gwen vergeven heeft voor het incident.
Gwen belooft aan Geraldine: ‘zal het nooit meer doen’

Zulke fouten moet je niet te vaak maken, dan houd je geen vrienden meer over. Dat had Gwen ook door, dus tegenwoordig drinkt ze niet meer. In de aflevering van de podcast gaat het over exen dus er komen meer verhalen van de dames voorbij. De podcast heeft wel vaker meiden-onderwerpen, zoals roddelen of goede voornemens. Echter houd het daar voor Gwen van Poorten niet op qua podcasts. De dame is ook te horen in de Met Z’n Allen podcast. Het is toch fijn dat ze haar ervaringen van en met meer context kan vertellen. Verder heeft ze het in de meest recente uitzending van haar podcast met Geraldine ook nog over hoe ze bijna ontslagen werd bij het programma waar ze bekend is geworden. Blijkbaar kon toch niet alles op de en set. Gelukkig is de dame knap en leuk genoeg voor televisie dat ze toch door mocht. Nu heeft ze door haar bekendheid er een andere carrière van weten te maken, als podcasthost.

Gwen van Poorten is succesvol schrijfster

Gwen van Poorten is een drukke dame dus het stopt niet bij een podcast of twee, ze is ook nog actief op haar eigen Instagram account en heeft onlangs een boek uitgebracht. Het is echter wel weer over hetzelfde, haar leven en leuke verhalen daaruit. Natuurlijk is het fijn om uit eigen ervaring te schrijven en spreken, maar hoeveel verhalen totdat de nieuwe content op is? De presentatrice is pas 33 jaar, hoeveel kun je meemaken in die tijd? Wel is het fijn dat ze tips geeft over lekkerder leven. Op haar Instagram deelt ze dit soort tips ook met haar volgers. Het is opvallend dat de dame minder model-achtige foto’s plaatst. Het zijn allemaal erg veel huis-tuin-en-keuken beelden. Dat is zonde omdat ze zo knap is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!