Foto: Gulzige Chantal Janzen stopt bruine verrassing in haar mond

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen laat haar volgers ontzettend schrikken nadat ze dit bizarre verhaal deelde op haar Instagram!

Het maakt Chantal Janzen niet uit, het gaat gewoon haar mond in

Onlangs plaatste Chantal Janzen op haar sociale media een wel heel bijzonder verhaal. Ze was bezig in de keuken en zag wat bruine korreltjes liggen op het aanrecht. Aangezien ze kinderen heeft, is dit geen gek aanzicht voor de blonde presentatrice. Zonder erbij na te denken stopt ze de bruine korrels in haar mond. Denkende dat het Coco Pops of misschien hagelslag is, snoept ze dus van het bruine goedje dat op het aanrecht lag. Heel kort daarna realiseerde ze zich dat ze een fout had gemaakt. De bruine korrels waarvan ze had verwacht dat ze zoet en lekker zouden zijn, smaakte – in haar woorden – goor. Haar conclusie was vervolgens dat ze waarschijnlijk muizenpoep heeft opgegeten. Wat een lekker begin van de dag!

Lees ook: Foto: Chantal Janzen is druk in de weer met flinke ballen

Chantal Janzen wordt overvallen door groot beest

In een ander verhaal van de presentatrice krijgt ze, in plaats van een bruine, een hele schattige verrassing te zien. In het openbaarvervoer zit ze namelijk tegenover een jongen die zijn hond op schoot heeft. Nou horen wij je denken: “Een hond op schoot is toch helemaal niet zo bijzonder?” Nee, niet als het een hond is van redelijk formaat. De hond die tegenover Chantal Janzen zit is groter dan je zou verwachten bij het woord ‘schoothondje’. Het beestje lijkt het allemaal niks te schelen terwijl de eigenaar een dansje doet met de pootjes, of… poten, van de hond. Dit is toch wel heel aandoenlijk.

Chantal Janzen geeft onverwachte reactie over roddelkanalen

We kunnen intussen allemaal bijna wel voorspellen hoe een bekende Nederlander reageert op roddels en roddelbladen. Negen van de tien keer schiet iemand uit zijn/haar slof of wordt er heel sceptisch over gedaan. Chantal Janzen draait de rollen om! Zij is helemaal niet zo bang voor al dat geroddel. Onlangs is ze zelf slachtoffer geweest van het gerucht dat haar man, Marco Geeratz, vreemd zou zijn gegaan. Die roddels vond ze jammer en pijnlijk. Toch laat ze weten in haar eigen magazine &C, in een editie over roddelkanalen, dat de geruchten vaak wel kloppen. De eigenaren van het Instagram account Juicechannel waren degenen die de roddels over de man van Chantal Janzen aan het licht brachten. Ook zij reageren erg positief op de reactie van Chantal: “Chantal heeft het heel goed opgepakt, want normaal gesproken zijn BN’ers vaak gepikeerd als we iets hebben gepost”.
Jan Smit in de problemen voor Chantals Pyjama Party

Het bekende, grote feest komt er weer aan: Chantals Pyjama Party. Op het jaarlijkse feest in de Amsterdamse Ziggo Dome komen allerlei bekende Nederlanders gekleed in hun pyjama. Ook dit jaar barst het weer los, want op 28 en 29 oktober treden er een boel gezellige mensen op! Jan Smit is daar eentje van. Wel heeft hij een klein probleempje… “Ik slaap nooit in een pyjama,” zegt hij in het magazine van Chantal &C. Hopelijk vindt hij tegen die tijd een leuk nachthemd! Om even de sfeer te proeven van het grote pyjama feestje, kan je hieronder nog een fragmentje van vorig jaar bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?Â