Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet poseert voor spiegel in kanten topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet geniet van het warme weer in een zomerse outfit. De brunette is gelukkig niet te beroerd om ook met haar volgers te delen wat ze nu weer voor moois heeft aangetrokken!

De GTST-actrice Sophie Bouquet is niet meer weg te denken uit de soapserie. Het personage Merel Verduyn is af en toe best een wildebras te noemen en ze staat open voor allerlei nieuwe dingen. Waarschijnlijk past dit best een beetje bij het echte leven van Sophie Bouquet want de actrice deelt graag een kijkje in haar leven via Instagram.

Sophie Bouquet in kort zomers outfitje

Er komen regelmatig foto’s van een modellen shoot voorbij want ook dat kan Sophie Bouquet ontzettend goed. Voordat Sophie doorbrak als actrice bij het programma GTST (Goede Tijden Slechte Tijden) deed ze namelijk al veel modellenwerk en verscheen ze in tv-campagnes. Het is dus geen verassing dat Sophie altijd zo goed op foto’s staat met zoveel ervaring. Nu deelt Sophie wederom een mooie foto in de spiegel van haar huis. Het is warm buiten dus de brunette draagt enkel een zwart kanten topje en een groen rokje. Het is een lekkere losse en luchtige outfit waardoor Sophie de hitte vast goed aankan. De actrice besluit om haar outfit te showen en gelijk een modelpose aan te nemen zodat iedereen goed kan zien wat ze aan heeft.

Sophie Bouquet in zomers outfitje

Sophie Bouquet is nu ook te horen op radio

Sophie Bouquet heeft deze zomerse outfit niet zonder reden aangetrokken want ze heeft een hele leuke afspraak. De brunette mag namelijk langskomen bij het radioprogramma De Middaghits NL met Ferdy van Gils. Sophie was uitgenodigd om live in de studio te komen. Elke werkdag in de middag is deze radioshow waarbij regelmatig bekende Nederlanders langskomen. Uiteraard een goede keuze om Sophie Bouquet dan ook eens uit te nodigen.

Lees ook: Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet deelt zeer close-up

Sophie Bouquet geeft spannende blik in spiegel

Waarschijnlijk had Sophie Bouquet een dagje vrij van de opnames van GTST en ander werk. De actrice hield namelijk een hele uitgebreide fotoshoot met zichzelf. Het lijkt erop dat de foto’s zijn gemaakt in Sophie haar eigen huis. Dit keer gaat Sophie voor een ouderwetse zwart wit fotostijl. Hierdoor komt het gezicht van Sophie heel goed uit want je ziet alle contouren extra goed. Sophie deelt het resultaat van haar eigen fotoshoot met vier verschillende foto’s en vier verschillende poses. De eerste is een close-up van Sophie haar gezicht keer twee. Het lijkt bijna een beetje alsof Sophie een sprekend lijkende tweelingzus heeft maar het is toch echt Sophie zelf in de spiegel. De actrice geeft een hele intense blik in de camera. De andere foto’s zijn van iets verder af gemaakt en daar draagt Sophie enkel een bikini topje en een lange broek. Het is duidelijk te zien dat Sophie helemaal in haar element is en en ze zijn allemaal heel erg goed gelukt. Bij de fotosessie schrijft Sophie ”some people call me the space cowboy.”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.