Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet deelt zeer close-up

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb je Sophie Bouquet altijd al van héél dichtbij willen bekijken? Dan kom je met deze schitterende foto van de actrice een heel eind!

Sophie Bouquet gaat lekker! Via Instagram heeft de actrice bijna 25.000 volgers en plaatst ze dan ook regelmatig een foto. Dat moet wel natuurlijk, om een beetje relevant te blijven, maar Sophie lijkt daar geen moeite mee te hebben. De brunette heeft niet voor niets zoveel volgers. Haar laatste wapenfeit is een zeer close-up van een bedenkelijk gezicht. Wat wil ze met deze beelden zeggen?

Sophie Bouquet verleidt volgers met kiekje

Dit kiekje besloot Sophie te delen via Instagram. Op de video was te zien hoe Sophie met haar felgroene ogen de camera inkeek. Wat ze met dit shot wilde bereiken, is nog maar de vraag. In ieder geval zal het vrij veel volgers van de actrice hebben verleid. Sophie is tenslotte niet de lelijkste die er bestaat, dus het is dan ook geen straf om naar deze korte, video te kijken voor sommige van haar volgers. Sophie heeft een topje aan, met een open voorkant. Over dit strakke shirtje heen heeft de actrice een vestje aan. Op de video lijkt het stiekem ook wel alsof Sophie een beetje moet is, of iets zat is. Met een gezicht waarop het lijkt dat het haar niks uitmaakt, neemt ze een diepe zucht. Wat is er aan de hand met Sophie? Heel happy lijkt ze niet tijdens deze korte momentopname!

Lees ook: GTST-actrice Sophie Bouquet draagt piepklein broekje op foto in spiegel

Sophie Bouquet deelt nog meer expliciete kiekjes

Onlangs deelde Sophie Bouquet nóg meer expliciete kiekjes. Dat de actrice het leuk vindt om met vrij weinig kleding te poseren, én dit dan ook online te zetten, is geen verrassing meer. Tóch blijft het iedere keer een verrassing voor vele volgers wanneer de brunette weer een expliciete foto online heeft gegooid. Als Sophie een foto plaatst, is het vaak met weinig kleding. Vaak ook niet, maar het komt regelmatig voor. En daar is natuurlijk niks mis mee. Sterker nog, voor de mannelijke volgers van de actrice is het geen straf.

Ook nu weer, terwijl we zien hoe Sophie poseert in een leuk topje. Ze was hier duidelijk alleen, want het lijkt alsof ze de camera ergens heeft neergezet en vervolgens gewoon is begonnen met poseren. “Some people call me the space cowboy” luidt haar bijschrift – ze is duidelijk fan van de Steve Miller Band! Van muziek-referenties willen haar volgers weinig weten; zij gooien het vooral op het visuele. Iemand reageert zelfs; “Fotograaf had een topdag”. Waarop Sophie reageert; “I made them myself“. Zelf maakt de actrice dus ook duidelijk, dat ze deze foto’s helemaal zelf heeft geschoten. Niet verkeerd hoor, heeft de actrice hier misschien wel gewoon een nieuw talent ontdekt?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?