Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet maakt kennis met tijdelijke vader

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet heeft het de laatste tijd maar lastig in GTST. De actrice is aan het uitzoeken of ze op mannen of vrouwen valt en nu krijgt ze ook nog eens een nieuwe vader…

In de eeuwige soap GTST speelt Sophie Bouqet het karakter Merel Verduyn. De brunette is al enige tijd samen met haar vriend Marwan. Toch heeft Merel het erg moeilijk de laatste tijd want ze twijfelt of ze misschien vrouwen ook wel erg leuk vind. Gelukkig laat Marwan zijn vriendin hier volledig vrij in en Merel gaat zelfs op date met een vrouw. Het lijkt erop dat Merel en Lynn gevoelens voor elkaar krijgen. Als dit nog niet ingewikkeld genoeg is verandert er in het privé leven van Merel ook nog iets…

Sophie Bouquet moet het doen met nieuwe vader

GTST deelt met onderstaand bericht het nieuws dat de vader van het karakter Merel tijdelijk vervangen wordt door Wouter Zweers. Normaliter mag Sophie Bouquet met veel vreugde samenspelen met Cas Jansen. De twee hebben een erg realistische vader dochter relatie en dat zie je goed op TV. Waarschijnlijk vindt Sophie Bouquet het dan ook erg jammer dat ze niet meer de hele dag met Cas op de set staat. Of zou Sophie stiekem wel blij zijn dat ze met nog een andere man mag samenspelen? De twee acteurs lijken wel een beetje op elkaar dus dat scheelt.
Lees ook: Foto: Actrice Sophie Bouquet maakt zich klaar voor spannende date met vrouw

Cas Jansen laat Sophie alleen door ongeluk

Het is niet voor altijd dat Cas Jansen de rol als vader van Sophie Bouquet achter zich laat. Helaas voor de acteur was het wel noodzakelijk om even zijn rust te nemen. Cas Jansen heeft namelijk een vervelend ongeluk gehad. Al een poosje geleden is de acteur namelijk van zijn elektrische fiets gevallen en hij heeft een flinke smak gemaakt. Cas vertelt in een video dat hij met zijn gezicht op het asfalt terecht kwam en daar een gebroken kaak, kin en handen aan overhield. En wat daar ook nog is bij kwam waren veel problemen aan zijn tanden, die ook afbraken tijdens de val. Gelukkig heeft Cas alle tanden weer in zijn mond zitten en naar eigen zeggen is hij heel erg blij dat hij de vervelende periode nu kan afsluiten. Na twee maanden vol lange tandartsafspraken kan Cas weer langzaam aan zijn leven gaan oppakken. Dit is echter wel de reden dat de acteur natuurlijk geen tijd had om de vader van Sophie Bouquet te spelen in GTST.

Sophie Bouquet gaat los op feestje

Iedereen die Sophie Bouquet volgt op Instagram weet dat ze regelmatig een goed feestje pakt. In de Instagram bio van Sophie staat zelfs: ”ik ben wel tof op feestjes”. Nu bleek hier niks van gelogen want Sophie deelt een filmpje waarbij ze in een hele volle discotheek staat. Daarbij wordt de actrice ook nog eens herkend door mensen uit de menigte die vrolijk naar Sophie wijzen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!