Foto: Actrice Sophie Bouquet maakt zich klaar voor spannende date met vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet maakt zich haar karakter Merel op voor een spannende date. Niet eentje met een man. Ze gaat voor een blind date. En wat voor een! Het is haar eerste met een vrouw. Wat denkt haar vriend hier van trouwens?

Sophie Bouquet is van alles van plan in de serie Goede tijden, Slechte Tijden. Voor haar zijn dan ook andere tijden aangebroken. Als haar karakter Merel Verduyn gaat ze op onderzoek uit. Zelfonderzoek welteverstaan. Wat is ze van plan? Met een probeer-date gaat ze kijken of ze nou wel of niet op vrouwen valt. Maar ze had toch een relatie, de jonge hetero Merel? Dat is inderdaad waar.  Haar vriend Marwan vindt dit allemaal meer dan prima. Ziet hij kansen voor zowel een vrouw en een man in het leven van Sophie, of heeft hij de hoop reeds al opgegeven? 

Actrice Sophie Bouquet op zoek naar avontuur

Er speelt in de serie al een tijdje iets de karakters Lynn, gespeeld door Noël van Kleef en Merel. Maar Merel, oftewel Sophie, weet totaal niet wat ze wilt. Als je dan toch op avontuur wilt gaan, dan moet je altijd zorgen voor een goede voorbereiding. Voordat je radicale beslissingen gaat maken. Sophie is een radicale meid die snelle beslissingen maakt. Alleen de makers van de serie willen het allemaal geloofwaardig houden en Merel niet zo snel in vrouwelijke handen laten vallen. Ze zit nu nog bij Marwan en gaat enkel even kijken hoe ze in de markt ligt en wat er te vinden is in diezelfde markt. Zou ze snel weer terug willen naar haar Marwan? Of gaat dit haar voor altijd veranderen?

Sophie klaar met mannen?

Het begon allemaal onschuldig voor Lynn en Merel. Maar al snel begon een goede vriendschap tussen de twee dames uit te monden in liefde. Alleen obstakel Marwan, gespeeld door Hassan Slaby was er nog voordat er actie ondernomen kon worden. Oh, en natuurlijk de twijfel van Merel zelf. Zowel Marwan als Sophie pakken deze verhaallijn als echte professionals op. De karakters die ze spelen doen hetzelfde. Tot nu toe mag Sophie alles doen van Marwan. Maar wat gaat er gebeuren als blijkt dat deze date wel erg goed is bevallen?  En hij zijn Sophie/Merel gaat verliezen aan een ander vrouw?

Spannende serie gaat met tijd mee

Geloofwaardigheid is in series als GTST wel vaker ver te zoeken. Maar voor deze verhaallijn moet je wel erg open-minded denken om te blijven geloven in een zekere vorm van realisme. Marwan die Sophie/Merel zomaar loslaat en haar laat doen wat ze wilt? Menig man zou er juist voor zorgen dat Sophie, eenmaal verliefd, ook verliefd blijft en daar alles aan doen. Maar de makers hebben de vrije hand natuurlijk om te doen en laten met Merel wat ze maar willen. Ze gaan in ieder geval met hun tijd mee. Al zou dit niet de eerste keer zijn dat er een lesbisch koppel in de serie te zien valt. De spanning in de serie loopt ondertussen hoog op. De datum van de cliffhanger van dit seizoen is zelfs bekend geworden, zoals hierboven valt te lezen.

Goede voorbereiding door Sophie?

De grote vraag is ook: hoe bereid je jezelf als actrice voor op zoiets? Goed het script lezen en alle aanwijzingen volgen is een must. Maar om je verder helemaal in te leven, zou je daarvoor zelf eerst moeten experimenteren? En zelf maar eens in de date-markt gaan kijken? Onbekend is of Sophie dit heeft gedaan. Waarschijnlijk is zij al van mening dat ze na al die jaren Merel spelen dit karakter van binnen en buiten maar al te goed kent. Het fragment is zeker goed gespeeld. Nu het daten nog.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...