Foto: GTST-actrice Bertrie Wierenga laat zich van meest verleidelijke kant zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bertrie Wieringa heeft na haar Televizier-Ring een flinke spotlight op zich staan. De beeldschone GTST-actrice gebruikt het moment om heerlijke foto’s van zichzelf te delen…

Bertrie Wieringa is momenteel niet te missen. En terecht ook! Niet alleen sleepte de beeldige actrice een schitterende prijs binnen, maar ze weet ook nog eens half Instagram plat te leggen met onderstaande kiekjes. Daar kan je toch alleen maar lof voor hebben? Wij zijn in ieder geval flink te spreken over de roodharige actrice. En geloof ons maar, na het zien van deze spectaculaire kiekjes ben jij ook onmiddellijk fan!

Fans Bertrie Wieringa door het dolle om verleidelijke fotoshoot

Dat Bertrie Wieringa één van de knapste vrouwen op de Nederlandse televisie is was reeds bekend. Maar zo verleidelijk als dit hebben we haar wellicht nog nooit gezien! Bertrie schitterde namelijk letterlijk en figuur op de rode loper van de uitreikingen van de Televizier-Ring. En daarmee wist ze werkelijk alle hoofden te doen draaien! Als je zo’n schoonheid voorbij ziet komen zou je toch spontaan nekpijn krijgen van het staren? Wij kunnen het in ieder geval moeilijk laten. En dat was natuurlijk ook de bedoeling. Bertrie trok namelijk alles uit de kast om onvergetelijk te zijn voor haar grote show. En dat is ook helemaal geslaagd. Niet alleen is haar prachtige verschijning in ons netvlies gebrand, ze staat ook nog eens op het lijstje van beste acteurs van Nederland! Bertrie sleepte namelijk zonder moeite de Televizier-Ring voor “Beste Acteur” binnen. Volkomen terecht!

Bertrie Wieringa brengt tranen in ogen van Televizier-Ring kijkers

En dat ontroerende acteertalent van Bertrie Wieringa kwam diezelfde avond nog tot uiting. Want ook met haar speech bewees Bertrie dat ze moeiteloos alle aandacht naar zich toe kan trekken! Geloof ons maar, niemand durfde weg te kijken van de beeldige actrice. Je zou maar een woordje missen! Nee, deze beeldschone verschijning kan je je ogen niet van wegtrekken. En zo dachten kijkers van de Televizier-Ring uitreiking er ook over. “Wat een prachtige woorden! Zit met tranen in me ogen”, verzuchte één fan zich op Instagram. En daar sloten zich velen bij aan. Want één ding is meer dan duidelijk: Bertrie verdient ongetwijfeld de hoofdprijs! Gelukkig voor ons wist een scherpe kijker precies samen te vatten wat we met z’n allen dachten. “Wat ben je een prachtmens!! Zo puur, oprecht, gepassioneerd, zo bloed knap”, wordt er lovend in de reacties getypt. Daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn!

Bertrie Wieringa verwent fans met expliciete Instagram-shots

Al is de schoonheid van Bertrie Wieringa nog nooit in twijfel gebracht. Dat kan ook haast niet anders! Want na het zien van deze nietsverhullende kiekjes is één ding meer dan duidelijk. Als Bertrie één ding is, is het wel bloedheet. Gelukkig voor ons lijkt Bertrie er zelf ook zo over te denken. Al neemt ze het meteen ook wel een beetje letterlijk. Want in deze fotoshoot trekt ze gewoon bijna al haar kleding uit! En de onthullende outfit is nog geeneens het meest aan de pittige plaatjes! Nee, die kroon gaat zonder moeite naar de zéér expliciete pose.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!