Foto: Goede Tijden Slechte Tijden blijkt enorme bron van affaires tussen bekende acteurs

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er lijkt geen programma meer heilig te zijn. Nu blijkt dat ook op de set van Goede Tijden Slechte Tijden gekke dingen gebeuren…

Pas geleden werd bekend dat er op de set van Expeditie Robinson van alles gebeurde wat men thuis niet mocht weten. Deelnemers met elkaar, presentatoren met productiemensen, noem het maar op. Nu blijkt dat Expeditie Robinson niet het enige programma is waar dat normaal lijkt te zijn..

Goede Tijden Slechte Tijden vol geheime verhoudingen

Als je denkt dat Goede Tijden Slechte Tijden een onrealistische soap vol vergezochte verhaallijnen is, zit je misschien toch mis. Het lijkt er namelijk op dat de acteurs van het programma er een wilder lever op nahouden dan de personages die ze spelen. Het doorgaans goed geïnformeerde Juicechannel komt met het nieuws dat er tussen Anouk Maas en Dorian Bindels een affaire speelde toen ze allebei nog in GTST speelden. Dit nieuws komt rechtstreeks van een productiemedewerker af die er in die tijd werkte. Volgens deze bron wist bijna iedereen van de crew af van deze verhouding, de twee waren immers na een personeelsfeestje op dezelfde hotelkamer beland. Het zou maar zo kunnen dat er ook dit seizoen weer liefde opbloeit tussen acteurs. Zeker als je de verhaallijn ziet van Sophie Bouquet en Noël van Kleef.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

 Ook de crew van GTST gaat flink los

Volgens Juicechannel blijft het niet enkel bij Anouk Maas en Dorian Bindels. De rest van de crew kan er blijkbaar ook wat van. Tussen acteurs was het wel vaker gezellig als de opnames voorbij waren. Daarnaast was er iemand van de productie die wel eens stagiaires een berichtje deed in de hoop op meer. Dit terwijl hij net vader was geworden en zijn vrouw natuurlijk van niks wist. Of er in deze situatie sprake was van een machtspositie is niet duidelijk. Ook weten we niet hoe oud de stagiaires geweest zijn.

Goede Tijden Slechte Tijden GTST

Terugkeer GTST maakt veel los bij fans

Goede Tijden Slechte Tijden is na de zomerstop eindelijk weer op televisie. Fans hebben met smart uitgekeken naar dit moment. Voor veel van de fans zorgde de eerste aflevering voor tranen. De cliffhanger van vorig seizoen was of de bevalling van Shanti goed zou gaan, nadat de artsen bang waren haar te verliezen. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen krijgen de kijkers hun antwoord. Het is voor veel mensen een heftige aflevering, die soms heel dichtbij komt. Maar vooral indrukwekkend. De acteurs krijgen uit alle hoeken complimenten voor het echte en eerlijke beeld wat ze neerzetten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen draagt verdacht weinig onder openhangend jasje

Modepopje Nikkie Plessen showde in haar inmiddels verwijderde stories een outfit die erg veel liet zien. Ze had een jasje aan dat misschien nét iets te ver open hing...

Video: Davina Michelle showt gênant resultaat van dronken avondje

Ook bekende Nederlanders zoals de mooie Davina Michelle hebben wel eens dronken avontuurtjes. De blonde zangeres laat zien wat voor gênants ze heeft gedaan...

Foto: Juultje Tieleman zet tanden in kromme lekkernij

De beeldschone Juultje Tieleman staat in deze foto te snoepen van een heerlijke Franse delicatesse. Het is duidelijk aan haar ogen te zien dat ze er zeer van aan het genieten is.