Foto: Ging Waylon tijdens zwangerschap vriendin vreemd met deze dame?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waylon lijkt dolgelukkig met zijn vriendin Bibi Breijman. Het stel heeft zelfs al twee kinderen samen. Toch duiken er nu via Juicechannel geruchten op dat Waylon niet bepaald trouw is geweest in zijn relatie…

Waylon en Bibi lijken hecht gezinnetje

Het lijkt allemaal een echt sprookje, Waylon en Bibi Breijman zijn een heel mooi en gelukkig stel. De twee zijn dit jaar maar liefst vijf jaar samen. In het begin van de relatie van Bibi en Waylon waren er nogal wat mensen die een beetje commentaar hadden omdat Bibi elf jaar jonger is. Daarbij stond Waylon ook altijd bekent als een enorme flirt dus meerdere mensen vonden het erg bijzonder dat de rockster nu eindelijk gesetteld zou zijn. Waylon heeft al een zoon genaamd Dylan uit een eerdere relatie. Hier deelt de zanger vrij weinig over. Wel deelde Waylon nog maar kort geleden hoe trots hij is op Bibi omdat ze hun zoon Chester op de wereld heeft gezet. Nu is het een gezinnetje van vier samen met dochtertje Teddy. Toch blijkt dit sprookje nu helemaal in duigen te vallen nu onderstaand bewijs opduikt tegen Waylon..

Waylon heeft het erg gezellig met Jadey Burleson

Blijkbaar hadden alle mensen in Nederland toch gelijk toen ze zeiden dat rockster Waylon niet te temmen is. Juicechannel deelt op hun Instagram een verhaal over Waylon die niet zo mals is. Het schijnt namelijk zo te zijn dat Waylon vreemd is gegaan met een vrouw die hij al langer kende. De vrouw in kwestie heet Jadey Burleson en de twee kennen elkaar al van jaren geleden. In de periode rond 2016 was Waylon nog niet samen met Bibi Breijman en de twee hebben het toen waarschijnlijk al erg gezellig gehad. Dat blijkt ook uit de video waar de twee allebei recht in de camera kijken. Waylon doet een vinger voor zijn mond, zou hij geheimen hebben? Het meisje Jade maakt een kussend gezicht in de camera. Als het nou bij 2016 was gebleven was er niet zoveel aan de hand maar de twee hebben het dit jaar wederom erg gezellig gehad..

Waylon wil als doktertje spelen

Helaas voor menig BN’er zijn er tegenwoordig ”roddel kanalen’ zoals Juicechannel en Yvonne Coldewijer. Deze mensen zijn absoluut genadeloos hard tegenover BN’ers. Afgelopen jaar zijn via deze kanalen al veel bekende mensen voor schut gezet doordat hun privé gesprekken op tafel kwamen. Vaak zijn het vrouwen die de gesprekken tussen zichzelf en een bekende man hebben bewaard. Waarschijnlijk om (jaren) later alsnog wraak te kunnen nemen. Helaas voor Waylon is hij nu aan de beurt om aan de schandpaal genageld te worden. Juicechannel deelt een gesprek tussen Waylon en Jadey. Dit keer speelt het zich af in maart van dit jaar. Volgens de bron zou Waylon heel graag met haar willen afspreken, zelfs zo graag dat hij langs wou komen terwijl Jade corona had. Wellicht wou Waylon haar alleen beter maken? Vervolgens is te lezen dat Waylon opnieuw wil afspreken en vraagt om Jadey haar adres. Waylon stuurt vervolgens ook nog dat hij onderweg is..

Waylon gesprek

Waylon al vaker ontrouw?

Het ziet ernaar uit dat Waylon niet om de beschuldigingen heen kan. Hopelijk voor Bibi Breijman is er allemaal niks van waar want zij verdient het natuurlijk niet. Andere mensen verbaasd het nieuws helemaal niks want een volger van Juicechannel zegt dat Waylon bij zijn vorige relatie ook al vreemd ging.

Juicechannel Waylon

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!