Foto: Geraldine Kemper laat haar schitterende lijf zien in krappe sportkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper heeft zichzelf weer in een nieuw setje sportkleding gehesen! Eens kijken hoe soepeltjes ze kan bewegen in deze superstrakke outfit…

Geraldine Kemper verrast haar volgers opnieuw met een stel prachtige kiekjes. De blonde presentatrice heeft haar nieuwste sportoutfit uit de kast getrokken voor een ultieme testrit. Locatie: het klimrek! Daar willen we meer van zien…

Geraldine Kemper toont mooie rondingen tijdens fotoshoot

Geraldine Kemper deelde onlangs via Instagram een stel wel héél verleidelijke foto’s van haar nieuwe sportpakje. Dit strakke outfitje is knalgeel, en zit perfect om het prachtige lijf van de presentatrice. Terwijl ze het kanariegele pak aanheeft besluit Geraldine in een klimrek te gaan klimmen. Dat pakte nog mooier uit dan gedacht, want door deze uiteenlopende spontane poses kwamen de rondingen van de blondine pas écht fenomenaal naar voren. We zien verschillende expressies bij Geraldine. Een lachend gezicht, en een uiterst serieuze blik. Die serieuze is tegelijkertijd ook nog erg verleidelijk, want ze gaat er eens even goed voor zitten. Dat maakt dat deze fotoshoot meer dan geslaagd was, en Geraldine legt ook nog even uit waarom ze voor de kleur geel heeft gekozen; “Psychologische betekenis van de kleur geel is oa zelfvertrouwen en blijdschap, en zo voel ik mij ook vandaag“. Zo voelt men zich wanneer ze deze fotoshoot zien, Geraldine!

Lees ook: Prachtige Geraldine Kemper deelt foto van openstaande rits

Zwoele Geraldine Kemper verrast volgers met foto

Dit was echter niet de eerste keer dat Geraldine Kemper haar volgers een aangename verrassing gaf met een parel. Wie de blondine een beetje kent, weet dat ze regelmatig zo poseert, en dat ze het stiekem een heel leuke bezigheid vindt om mensen zo te verleiden. Dat valt ook te zien aan de vorige post van Geraldine, die wederom erg intiem en zwoel is. De blondine zit op de grond, met haar armen over haar benen. Ze is bijna helemaal uit de kleren gegaan, want Geraldine draagt alleen nog maar een klein pakje. Door middel van een zwoele blik achterom weet ze in één klap iedereen achter de camera te verleiden. Dat is de kracht van Geraldine Kemper..

Bloedmooie Geraldine Kemper plaatst verleidelijke selfie

Geraldine Kemper houdt er natuurlijk van om lekker voor de camera te verschijnen, maar onlangs bewees de blondine ook lekker te kunnen verleiden op een normale foto. De blondine maakte slechts een selfie van haar gezicht, maar ook hier leken haar volgers weer weg te smelten in de ogen van de presentatrice. De zwoele blik van Geraldine Kemper maakt iets intens los bij het publiek. Iedereen wordt spontaan verliefd op de blonde presentatrice..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...