Foto: Geraldine Kemper is verliefd op strak blauw pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper is laaiend enthousiast over haar nieuwste aanwinst. Zou dit komen door de felle kleur, of het fijne stretchy stofje?

Geraldine Kemper zit mega lekker in d’r vel en dat is te merken. De presentatrice is erg actief op Instagram en houdt haar volgers dagelijks op de hoogte van de leukste kiekjes. Zo ook nu weer. De blondine heeft een nieuwe sportoutfit, en is dan ook niet bang om deze te laten zien aan haar volgers.

Geraldine Kemper deelt foto van nieuwe aanwinst

Onlangs deelde Geraldine de foto via haar verhaal op Instagram. Duidelijk is dat ze super enthousiast is over haar gloednieuwe pakje. Ze poseert in de spiegel vol trots, en laat via een smiley weten zich erg fijn te voelen in het pakje. Zou ze dit pakje gebruiken om naar de sportschool te gaan, lekker hard te lopen, of juist te ontspannen. Waarschijnlijk de eerste twee, want dit is een echte sportoutfit. Een goede vriendin van Geraldine heeft kennelijk hetzelfde pak aangeschaft. Ze deelt via haar verhaal een video die haar vriendin gemaakt heeft, waarop de twee te zien zijn. Geraldine straalt weer helemaal in het pak, en haar vriendin ook. De twee zien er top uit!

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper viert vrijheid in knalgeel strak topje

Geraldine Kemper heeft geen kleding nodig

Geraldine Kemper plaatste onlangs een wel heel opvallende foto op Instagram. De blondine poseerde namelijk in bad, maar zonder kleding aan. Iedereen weet natuurlijk dat Geraldine niet vies is van een gewaagd kiekje op z’n tijd, dus maakte ze dat oordeel nu weer waar. Op de foto is te zien hoe Geraldine in bad zit en glimlachend bellen zit te blazen met sop.

Geraldine Kemper geeft rondleiding door expeditie-huisje

Geraldine Kemper plaatste tijdens haar avontuur als presentatrice van Expeditie Robinson een video op Instagram, waarin ze een rondleiding gaf door haar verblijf op het eiland. Geraldine liet onder andere zien waar ze sliep, waar ze douchte en dat de apen op het dak liepen ’s nachts. De blondine heeft in het huisje een open douche, waarmee ze naar de sterrenhemel kan kijken wanneer ze aan het douchen is. Ideaal, toch? Geraldine was zelf in ieder geval helemaal verliefd op het huisje. Het is tenslotte een echte avonturier, die Geraldine. Na haar eigen deelname aan het programma in 2013, waarin ze in de finale belandde, vond ze het nu dus tijd om het te gaan presenteren, in plaats van nog een keer meedoen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!