Foto: Geraldine deelt innige badkamerselfie met vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper houdt er nogal wat innige vriendschappen op na. En dat zie je terug in de vele foto’s die ze samen met haar vriendinnen maakt. 

De prachtige blonde presentatrice gaat regelmatig op de foto en dan vindt ze het natuurlijk erg fijn om samen met een goede vriendin op de foto te gaan. Dat zie je dan ook terug in een van de laatste kiekjes die de presentatrice deelt. Daar staat ze erg op samen met een goede vriendin van haar. En die foto is wel erg spannend, dus absoluut de moeite waard om even gezien te hebben.

Lees ook: Video: Geraldine Kemper onthult geheim over eerste avontuurtje met vrouw

Samen met vriendin is Geraldine klaar voor een feestje

In de badkamer zijn de twee vriendinnen zich nog aan het klaarmaken, maar aan de spannende kleding te zien gaat het vrolijke duo straks richting een of ander feestje. En dat kan alleen maar een gigantisch groot feest geweest zijn. Want met Geraldine in de zaal ben je er sowieso van verzekerd dat je een hele mooie avond tegemoet gaat. Geraldine kan namelijk helemaal los gaan als ze dat wil. Op de foto dragen de dames beide een strak topje. De mensen op het feestje hebben dus veel moois gehad om naar te kijken. Tot in de vroege uurtjes zullen Geraldine en haar vriendin het feestje nog hebben doorgezet.

Geraldine is meer van de festivals

Hoewel een goed feestje op zijn tijd natuurlijk erg fijn is, is Geraldine het meeste weg van festivals. Daar voelt de blondine zich echt helemaal thuis. Ze heeft ook altijd de perfecte festival look om te matchen. Helaas moet de prachtige blondine wachten tot het nieuwe jaar tot de grote festivals weer van start gaan, maar dat vindt ze helemaal niet erg. Des te langer heeft Geraldine om haar volgende outfit bij elkaar te sprokkelen. Dat kost namelijk wat tijd. Maar Geraldine doet het natuurlijk graag. Ze vindt het heerlijk om bezig te zijn met festivals. In haar hoofd wordt ze dan al helemaal vrolijk.
Na een druk feestje, zoekt Geraldine Kemper graag de rust op

Behalve de feestjes en de festivals is er nog iets waar Geraldine helemaal weg van is. Dat is namelijk gewoon ouderwets de rust en de stilte van de natuur opzoeken. Geraldine kan zeker losgaan op een feest, maar ook houdt de blondine ervan om zich even helemaal terug te trekken en een momentje voor zichzelf te pakken. In die momenten zorgt Geraldine er wel altijd voor dat ze een camera mee heeft, dan kan ze nog steeds super leuke foto’s van zichzelf maken. En daar doet ze al haar volgers natuurlijk een enorm plezier mee. Die vinden het erg fijn om naar beeldschone foto’s van Geraldine te kijken. En geef ze eens ongelijk, dat is namelijk ook best een leuke hobby om te hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.