Foto: Geplaagde Mo Ihattaren toont wéér nieuwe vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mo Ihattaren is de laatste tijd niet vaak meer op het veld te vinden, maar buiten het veld doet hij goede zaken!

Mo Ihattaren ligt zijn hele carrière lang al onder een vergrootglas. Eerst vooral vanwege zijn uitzonderlijke voetbaltalent, maar de laatste tijd vooral vanwege de vreemde dingen die in zijn privéleven gebeuren. De voetballer liet een tijdje terug met trots zien dat hij was verloofd. Dit sprookjesverhaal was echter snel weer afgelopen, waarna hij weer op vrouwenjacht kon. Het lijkt hem nu wéér gelukt te zijn: er is een nieuwe dame in het spel! De eerste foto’s zijn al gedeeld op Instagramkanaal Marwajuice…

Mo Ihattaren scoort meer buiten het veld dan op het veld

Wat een talent heeft deze jonge voetballer toch. Toen hij aan het begin van het seizoen bij Ajax terecht kwam had iedereen hoop dat het allemaal weer goed zou komen. Niets bleek minder waar en Mo Ihattaren is weer terug bij af. Op het veld laat hij nu niks meer zien, maar buiten het veld gaat hij helemaal los. Mo liet een tijdje terug weten dat hij de liefde van zijn leven had gevonden en was verloofd. Nog geen twee weken later was het liefdeskoppel uit elkaar. Nu heeft Mo Ihattaren in zijn Instagram bio een slot met hartje staan. Juice-kanalen denken dat dit betekent dat de voetballer weer bezet is. Er komen ook meerdere geruchten dat hij met een nieuwe dame is gespot. Via Marwajuice zijn de eerste foto’s binnengekomen van een knappe dame, die volgens bronnen zeker de nieuwe vriendin van Ihattaren moet zijn.

Geloofwaardige geruchten

Juice-kanalen verspreiden altijd vele geruchten over BN’ers. Deze geruchten zijn veelal niet waar, maar nu komen er signalen vanuit meerdere hoeken. Het slotje met hartje in Mo Ihattaren zijn bio geeft namelijk aan dat hij hoogstwaarschijnlijk weer bezet is. Een andere foto laat zien dat de voetballer aan het facetimen is met zijn nieuwe vriendin. Ook bij deze foto staat weer het hartje met slotje. Het zou allemaal toeval kunnen zijn, maar de juicekanalen zijn er van overtuigd dat Mo Ihattaren wéér een nieuwe vriendin heeft. Het is maar hopen dat deze vriendin de voetballer wel weer op het juiste pad krijgt.

Mo Ihattaren wordt weer gespot met flinke onderkin

Mo Ihattaren kreeg aan het begin van het seizoen zijn laatste kans om te laten zien wat hij waard was. De eerste paar weken gingen uitstekend, maar daarna kwam die weer op hetzelfde spoor terecht. Hij kwam niet meer opdagen en trainde uiteindelijk ook niet meer mee. Aan het begin van het seizoen leek het, sinds een lange tijd, er op dat die er weer klaar voor was. Hij kwam afgetraind aan bij Ajax en iedereen had weer hoop. Nu een aantal maanden verder is Mo weer in beeld gekomen, maar hij lijkt niet meer op de fitte prof die eerder dit jaar op de velden bij Ajax stond. Hij heeft zichzelf weer een beetje laten gaan; het is duidelijk dat er wat kilo’s bij zijn gekomen. Welke voetbalclub neemt nu nog het risico om hem een contract aan te bieden? Hij bood zich onlangs nog aan bij oude liefde PSV, maar ook zij lijken nu te passen voor het ooit zo veelbelovende talent. Het is te hopen dat we hem snel weer op de velden kunnen bewonderen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.