Foto: Georgina Verbaan verwent volgers met foto in piepklein jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat een plaatje is de 43-jarige actrice en schrijfster Georgina Verbaan! Door deze foto zou je haar zo tien jaar jonger geven! 

Georgina Verbaan in een piepklein jurkje

Dat Georgina Verbaan een verleidelijke foto plaats op Instagram zijn we niet van haar gewend. Onlangs was ze op de première van de film Klem in filmtheater Tuschinski in Amsterdam. Georgina speelt de rol van Kitty Mook en heeft haar beste jurkje uit de kast getrokken voor de première. Normaal zien we op haar sociale media vooral foto’s met haar beste vriend Patrick Maarten op de bank met een pyjama aan of een familiefoto, maar nu worden we even goed verwend. Georgina Verbaan is op 9 oktober 1979 in Den Haag geboren. Nu is ze dus 43 jaar, maar dat zou je haar zeker niet geven als je de brunette op onderstaande foto ziet in dat piepkleine jurkje.

Lees ook: Georgina Verbaan leeft nog een beetje in het verleden op deze foto

Georgina Verbaan speelt de rol van Kitty van Mook

De film Klem waar Georgina Verbaan de rol van Kitty van Mook speelt, is vanaf februari in de bioscoop te zien. De film is een vervolg op de gelijknamige serie die uit 3 seizoenen bestaat. Wellicht heb je de serie al gezien! Het gaat over het leven van een weduwnaar en een hoge pief bij de belastingdienst. Ze raken verstrikt met de welbekende criminelen Marius en Kitty van Mook, de rol van Georgina dus. De reden van de verstrikking komt tot stand doordat hun dochters hartsvriendinnen zijn. Deze vriendschap leidt uiteindelijk tot dramatische gevolgen.

De rol van Kitty van Mook staat niet in lijn met de mooie persoonlijkheid van de actrice. Georgina heeft namelijk de rol van een beruchte crimineel en daar komt, natuurlijk, het nodige acteerwerk aan te pas. Ze is al vanaf jonge leeftijd (15) haar carrière begonnen als actrice, dus met al haar ervaring is er geen enkele twijfel dat ze deze rol zeer goed heeft neergezet.

Georgina Verbaan is allemaal stukken kwijt van vroeger

Georgina Verbaan heeft wat moeite met haar geheugen als het gaat om haar jeugd. “Gelukkig heb ik wel nog beeldmateriaal”, zegt ze. De carrière als actrice startte bij Georgina al op een hele jonge leeftijd. Op 15-jarige leeftijd brak ze al door bij de welbekende Nederlandse serie GTST. Naast die serie begon ze, na een paar jaar, in scènes te spelen waar ze weinig kleding moest gedragen… te weinig. Dat vindt ze achteraf gezien helemaal niet kunnen. Georgina Verbaan voelde zich eenzaam. Daarnaast woonde ze op 15-jarige leeftijd al samen met haar toenmalige partner. De meeste jongeren zitten dan op de middelbare school in leerjaar 2 of 3. Het is dus begrijpelijk dat het impact op Georgina heeft gehad. Aan de andere heeft het haar gemaakt wie ze nu is en daar mag ze heel trots op zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!