Foto: Geheim rond nieuwe vriend van Jade Anna lijkt eindelijk ontrafeld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds dat Jade Anna weer single is, wordt ze regelmatig gespot in het stadion van AZ. Waar veel mensen op het internet ervan waren overtuigd dat ze een voetballer aan de haak had geslagen, lijkt de werkelijkheid net wat anders…

Geruchten rondom nieuwe relatie Jade Anna ontkracht

Op Jade Anna’s Instagram verschenen onlangs een hoop foto’s van haar aanwezigheid in het AFAS stadion, het stadion van de voetbalclub AZ Alkmaar. Veel volgers en juicekanalen wakkerden geruchten aan dat Jade met een voetballer van de Alkmaarse club zou gaan.  Het werd alleen nooit duidelijk om welke speler het zou gaan. Vandaar dachten veel mensen dat dit gerucht niet zou kloppen. Uiteindelijk lijkt dit te kloppen, want juicekanalen hebben het geheim weten te ontrafelen. Maar wie is dan wel de nieuwe scharrel van de bloedmooie influencer? Wie is de gelukkige?

Jade Anna heeft een relatie met Bryan Koster

Juicekanalen lijken er zeker van te zijn, Jade Anna heeft een nieuwe vriend. Bij aanvang van de wedstrijd AZ – Heerenveen, postte Jade Anna een foto van de spelersopkomst. Haar nieuwe lover deelde ook een foto in zijn story, precies vanuit dezelfde hoek en op hetzelfde moment (zie de beelden van Reality FBI hieronder). Het gaat om de zoon van de commercieel directeur van AZ, Michael Koster. De jongen heet Bryan Koster en komt uit Uitgeest, een dorp dicht bij Heemskerk. Aangezien Jade Anna uit Heemskerk komt, zou het kunnen zijn dat de twee elkaar al een langere tijd kennen. Toch is het nog onbekend hoe de twee elkaar hebben leren kennen. Wat wel bekend is, is dat Bryan uit een vermogend gezin komt. Als commercieel directeur van AZ zal Bryan’s vader namelijk geen mager loon hebben. Bryan zelf lijkt ook hard aan de weg te timmeren binnen de voetbalwereld. Momenteel is hij junior zaakwaarnemer bij Global Football Management. Dit is een spelersmakelaarsbedrijf van de vader Sam Beukema, oud-speler van AZ.

Lees ook: Voetbaljuice: heeft Jade Anna een relatie met deze AZ-voetballer?

Gio Latooy heeft ook een nieuwe vlam

Naast Jade heeft ook haar ex-vriend Gio Latooy slechts enkele weken na hun breuk alweer een nieuwe vlam. Tijdens een event voor influencers in Frankrijk leerde hij de blondine Lynn Hermanussen kennen en dit bleek direct dikke mik te zijn. Dit kondigde hij aan in een vlog, waarin Lynn ook te zien was. De reacties online waren wisselend. Veel mensen vonden het absurd dat Gio Jade Anne al helemaal vergeten was en in zo’n korte tijd alweer een nieuwe scharrel heeft. Anderen prijzen het stel juist. Ergens ook heel logisch, want Lynn is een waanzinnige verschijning. Ze wordt qua uiterlijk veel vergeleken met Gio’s andere ex, Juultje Tieleman. Lynn stond al te boek als influencer, maar sinds de video met Gio kreeg ze tienduizenden volgverzoeken erbij.

Veel twijfels bij nieuwe scharrel Gio Latooy

Yvonne Coldeweijer, de juice-koningin van de Lage Landen, heeft een hoop twijfels bij Lynn. Spionnen van Yvonne hebben namelijk ontdekt dat de knappe Lynn gewoon nog een relatie had. Voordat ze naar Frankrijk vertrok, waar Gio toen ook was, zette ze haar relatie van 8 jaar op pauze. Het schijnt dat ze het heeft uitgemaakt via een bericht op whatsapp, super zielig. Haar vriend zou haar hebben gebeld om erover te willen praten, waar Lynn geen oren naar zou hebben gehad…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.