Foto: Gaby Blaaser zoomt in op veelbesproken lichaamsdeel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De volgers van Gaby Blaaser zijn zó geobsedeerd door dit ene lichaamsdeel, dat ze er de laatste tijd iets meer van laat zien. Deze foto is dus absoluut geen toevalstreffer!

Gaby Blaaser doet liefhebbers van voeten een pleziertje

Iedereen die Gaby Blaaser een beetje kent of volgt op Instagram weet dat de blondine niet heel veel aan de verbeelding overlaat op haar foto’s. De influencer verdient tenslotte ook geld met haar samenwerkingen op Instagram die mede zijn gekomen door haar . Want Gaby laat altijd maar al te graag haar zien op social media. Toch kreeg ook Gaby een beetje een schrikmoment toen ze erachter kwam dat er mensen zijn die foto’s van haar voeten willen bekijken. Zo zag Gaby haar eigen foto’s en voeten voorbij komen op een platform waarop bekende mensen hun voeten staan afgebeeld. Er zijn natuurlijk mensen die hier een hele sterke behoefte aan hebben en er misschien zelfs wel geld voor neerleggen. En dat belletje ging ook rinkelen bij Gaby zelf, want waarom zou ze zelf geen foto’s van haar voeten gaan verkopen? Het lijkt erop dat Gaby erg enthousiast is geworden van haar idee want op haar Instagram story is al een hele fotoshoot opgezet voor Gaby’s voeten.

Gaby Blaaser ontkent geruchten maar gaat wel door met foto’s van voeten

Het leek er even op dat Gaby Blaser een ware carrière switch wou ondergaan. Het scheelt natuurlijk weer een hoop kou lijden als je niet elke dag uit de kleren hoeft voor een Instagram foto. Daarom leek het een logische optie voor Gaby om alleen haar schoenen uit te hoeven trekken en dan foto’s kon verkopen. Toch deelde Gaby, met grote teleurstelling van velen, dat ze maar wat aan het geinen was. Omdat niemand zogenaamd op haar voeten zat te wachten. Al zou ze waarschijnlijk niet op voetensites zijn verschenen als ze lelijke voetjes had gehad. Daarom zegt Gaby dus dat ze niet verder wil maar de oplettende volger ziet toch dat Gaby stiekem doorgaat met foto’s en video’s maken van haar voeten. Zo plaatste de blondine onderstaande video waarin ze witte hakken draagt waar je haar voeten goed in ziet. Daarbij zoomt Gaby ook nog eens extra in op haar voeten en tenen. Misschien is Gaby tóch nog aan het overwegen of ze haar voetfoto’s wil verkopen of niet..

Lees ook: Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje 

Gaby Blaaser ook op beruchte cover van LINDA

Het houdt niet op met Gaby Blaaser haar nietsverhullende foto’s. Zo kwam het vrouwenblad LINDA deze week uit met een nieuw tijdschrift met een wel hele speciale cover. Hierop staan namelijk een aantal bekende Nederlandse vrouwen, waaronder Gaby. Alle vrouwen staan zonder shirt in het blad, en verhullen zich enkel met hun handen. Met het blad wil de LINDA meer acceptatie voor vrouwen en hun bovenlijven creëren. Toch valt het blad totaal niet in de smaak bij veel mensen, zo zijn er harde kritieken over het feit dat het enkel knappe en slanke vrouwen zijn die op de cover staan. Gaby zelf is er erg blij mee en plaatst op haar Instagram een aantal foto’s uit het magazine. Daarbij schrijft de blondine er enorm trots op te zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...