Foto: Gaby Blaaser wandelt zonder broek door het park

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser, de prachtige influencer, heeft weer een leuke foto online gezet. En daar smullen haar volgers natuurlijk enorm van. 

De beeldschone blondine houdt er van om vaak gewoon in de meest spannende pakjes over straat te gaan. En deze keer was ook geen uitzondering voor Gaby. De beeldschone influencer is gewoon de deur uit gegaan zonder een broek aan te trekken. misschien was ze het simpelweg vergeten, maar in het koude weer lijkt dat juist weer niet logisch. De enige conclusie is dus dat Gaby haar volgers een mooie tijd wil bezorgen en daarvoor gaat de blondine maar al te graag uit de kleren. Niet alle kleren tenminste, maar een broek kon ze nog wel missen.
Gaby Blaaser heeft het niet koud op foto zonder broek

Die broek mag ze misschien vergeten zijn, maar alsnog heeft Gaby het zeker niet koud op de foto. En dat terwijl de temperaturen alleen maar dalen de laatste tijd. Maar daar lijkt de prachtige blondine niet zo mee te zitten. Ze is namelijk al heet genoeg van zichzelf, dus extra warmte in de vorm van dikke kleding, of überhaupt kleding, is dus niet nodig. Gaby loopt heerlijk vrij door het park en weet daarmee de meest spannende foto’s te maken. En foto’s zo spannend als deze moeten natuurlijk even gedeeld worden met haar volgers. Dat is nu eenmaal het meest belangrijke voor Gaby. Als ze haar volgers tevreden kan houden, dan blijft ze relevant en kan ze op die manier een beetje comfortabel blijven leven als influencer. Gaby neemt dus afscheid van de broek.

De prachtige foto sessies van Gaby Blaaser

Natuurlijk is dit niet de eerste keer dat Gaby zich op deze manier op de foto heeft laten zetten. Gaby is over het algemeen zeer tevreden over haar en dat mag natuurlijk iedereen weten. Gaby houdt van de aandacht die haar foto’s haar opleveren en geef haar eens ongelijk. Het is haar en ze mag daar mee doen wat ze wil. Gaby is een vrije vogel en maakt met haar bijzondere kiekjes graag mensen blij. Vooralsnog lijkt dat de knappe blondine erg goed te lukken. Met of zonder broek doet ze het enorm leuk op de foto.
Gaby omringd zich met luxe op zorgeloze foto

Als een van de meest invloedrijke vrouwen op Nederlandse social media is Gaby natuurlijk wel het een en ander gewend als het gaat om luxe. De knappe blondine heeft een bepaalde standaard en die moet altijd gehaald worden. Vandaar dat ze ook uit eten gaat in de meest mooie tentjes en zich omringd met luxe. Gaby houdt er gewoon enorm van om zichzelf te verwennen en ze is ook niet bang om dat te laten zien. Gaby kiest ervoor om heerlijk op stand te leven en dat mag ook. Met haar volgers deelt ze graag haar lifestyle. En die moedigen dat enorm aan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?