Foto: Gaby Blaaser bewondert zichzelf in ontzettend strakke zwemkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser houdt ervan om haar strakke lichaam te showen aan haar volgers. Nu ze net moeder is geworden doet ze niets anders!

Gaby Blaaser laat haar felroze bikini zien

Gaby Blaaser staat erom bekend dat zij het niet schuwt om zichzelf in weinig kleding te laten zien op instagram. Haar volgers kunnen dan ook ten alle tijden genieten van uitdagende beelden van de blondine. Zo is Gaby regelmatig in lingerie te zien. Nu laat de blondine haar volgers meegenieten van haar moment in de zon. Gaby aanschouwt zichzelf in de spiegel terwijl ze zichzelf filmt voor haar volgers. Op de video is Gaby te zien in een felroze bikini die weinig aan de verbeelding overlaat. Op de video is goed te zien dat Gaby haar shape van voor haar zwangerschap snel terug aan het krijgen is. De gezichtsuitdrukking van Gaby verklapt dat ze zelf ook geniet van het uitzicht dat ze in de spiegel heeft. Terecht! Duidelijk is wel bij de blondine dat het moederschap haar niet tegenhoudt om sexy foto’s en videos van zichzelf te plaatsen op instagram.

 

Gaby Blaaser gaat los op Awakenings

Naast het posten van sexy foto’s houdt Gaby ook wel van een goed feestje. ze vind het dan ook genieten om een lekker potje te beuken op Awakenings vlak na haar bevalling. Awakenings was een technofestival in het weekend van 8 en 9 juli. Dit Festival was dus ongeveer 3 weken na Gaby haar bevalling. Ze voelde zich op dat moment goed genoeg om haar lievelings Festival mee te pakken deze zomer. Haar bezoekje aan Awakenings leidt onder haar volgers dan ook weer tot een hoop discussie. De moedermaffia ging dan ook weer helemaal los onder haar post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Blondine Gaby Blaaser zorgt voor ophef

Veel van haar volgers die ook moeder zijn vonden het onverantwoord en helemaal niet kunnen dat Gaby het festival bezocht. Ze vonden dat dit te snel na haar bevalling was. De moedermaffia vond het niet de juiste prioriteit van de blondine en vonden het niet kunnen dat ze zo snel al een dag weg was van haar kindje. In hun ogen is dit de belangrijkste periode van een kind daarin heeft het kind de moeder het hardste nodig. Een andere groep moeders die Gaby volgen gaven de blondine groot gelijk dat ze een feestje meepakte. Die zeiden dat het juist alleen maar goed is dat moeders feesten zolang ze maar naar hun lichaam luisteren. Daarnaast is een groep volgers van Gaby de moedermaffia ook goed zat en vinden dat ze haar met rust moeten laten. Hieruit blijkt dat alles wat Gaby doet onder een vergrootglas ligt en dat iedereen altijd iets te zeggen heeft over de blondine. Het is wel fijn om te zien dat een groot deel Gaby wel steunt in haar beslissing en het dat ook opnemen voor haar. Iedereen moet zijn leven op zijn of haar eigen manier kunnen leiden vinden de meeste volgers van Gaby. Wat vindt jij van het festival bezoek van Gaby?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.