Foto: Fruitliefhebber Sensi Lowe toont meloenen aan volgers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe houdt ervan om met haar volgers allerlei informatie te delen over haar leuke leventje. Nu onthult ze haar twee grote meloenen. 

De meloenen van Sensi Lowe zijn het beste stukje fruit

Sensi Lowe onthult in een nieuwe post op Instagram dat haar meest favoriete stuk fruit Sangria is. Op zich wel wonderbaarlijk, dat Sensi fruit vooral lekker vindt als er alcohol in zit, maar op zich past dat natuurlijk ook wel weer bij de avontuurlijke blondine. Sensi is in ieder geval erg open naar haar volgers. Niet alleen met haar antwoord, maar ook met het topje dat ze draagt. Daardoor onthult ze wel gelijk haar eigen stukken fruit. En deze meloenen kan Sensi maar moeilijk in bedwang houden. Ze doet in ieder geval haar uiterste best.

Lees ook: Foto: Sensi Lowe maakt publiek alvast warm met diepe inkijk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

Sensi Lowe laat de hele wereld kennismaken met meloenen

Elk topje dat de knappe blondine draagt wordt al gauw extra verleidelijk, omdat het nauwelijks de vrouwelijke vormen van Sensi kan verbergen. De aantrekkelijke blondine doet haar uiterste best om ze in bedwang te houden, maar dat lijkt nooit echt heel goed te lukken. Dan maar het tegenovergestelde proberen en haar grote stukken fruit tonen aan de buitenwereld. Met dit topje is dat Sensi wel gelukt. Het kledingstuk zet Sensi haar dames in een goed daglicht en benadrukt ze flink. Sensi zelf voelt zich ook zeer comfortabel en zelfverzekerd in dit pakje, dat kan je wel aflezen aan haar houding en blik. De blondine is ook zeer trots op haar lichaam en pronkt er graag mee. Dat is natuurlijk erg fijn voor haar volgers, die krijgen zo veel meer mooie plaatjes te zien

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sensi lowe (@sensilowe)

Het prachtige lichaam van Sensi Lowe zag je nooit eerder zo mooi

Sensi heeft voor de foto hierboven haar lichaam gehuld in een strakke roze jurk. En dat ziet er natuurlijk erg goed uit. De knappe blondine heeft een ongelooflijk goed lichaam en dat wordt op de foto nog eens extra goed benadrukt. De mooie vormen van Sensi haar lijf kan je perfect zien op dit prachtige plaatje. Sensi doet extra haar best om haar volgers te verleiden op deze mooie foto. Onderaan loopt de jurk geraffeld uiteen, waardoor haar lange benen nog een beetje zichtbaar worden. Een erg verleidelijk plaatje.

Sensi Lowe verleidt met haar blik

De aantrekkelijke blondine weet op de foto hierboven zichzelf verleidelijk op te stellen. Natuurlijk helpen de jurk en haar pose ontzettend mee, maar de blik van Sensi maakt het plaatje natuurlijk af. De aantrekkelijke blondine kijkt wel heel erg zwoel in de camera. En dat zorgt er natuurlijk weer voor dat iedereen die de foto bekijkt meteen helemaal wild wordt. Sensi maakt met haar verleidelijke blik veel los bij haar volgers. Die weten bijna niet wat hen overkomt als Sensi zo verleidelijk naar hen begint te staren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!