Foto: Fresia van ESPN spreidt haar benen voor bijzondere fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fresia van ESPN is het gewend om voor de camera te werken, maar dit is zelfs nieuw voor haar. 

Fresia Cousiño Arias werkt als presentatrice bij ESPN. Dagelijks staat ze voor de camera te presenteren. Deze keer staat ze weer voor de camera alleen voor iets anders. Ze heeft namelijk een bijzondere fotoshoot waar ze haar benen maar al te graag voor spreidt. Dat belooft veel goeds. Voor het blad Linda meiden is Fresia bezig met een fotoshoot. Dit lijkt alleen niet op een doodnormale fotoshoot. Fresia trekt bijzonderste kleding aan en geeft haar alles.

Fresia heeft bijzondere fotoshoot voor Linda meiden

De fotoshoot begint met een heerlijk kiekje waar ze een opmerkelijke hoofddeksel op heeft. Ze kijkt op sensuele wijze recht in de camera. Met haar mooie bruine ogen word je direct verblind. Wanneer je na dit heerlijke kiekje nog steeds niet bent verkocht, heeft Fresia nog iets in petto. De knappe presentatrice gaat bij het volgende kiekje nog een stapje verder. Ze heeft voor dit kiekje weer een heel nieuw outfitje aangetrokken en ook deze is op zijn beurt bijzonder te noemen. Met een groen Barbie rokje zit ze op de grond. Ze heeft een zonnebril op en met haar benen ligt ze verleidelijk wijd. Wat het doel van deze fotoshoot is, dat is niet bekend. Fresia heeft er in ieder geval volop zin in!
Fresia deelt nog meer foto’s van zichzelf in bijzondere pakjes

Wanneer je dacht dat Fresia klaar was met het dele van foto’s, dan heb je het mis. De knappe brunette deelt nog een paar heerlijke kiekjes van de Linda meiden fotoshoot. Het eerste kiekje is al gelijk een bijzondere. Haar outfit lijkt op een soort gewaad, maar het heeft tegelijkertijd ook iets weg van Pippi Langkous. Eén ding is zeker, Fresia krijgt het in ieder geval niet koud. Daarna laat ze nog twee heerlijke kiekjes van zichzelf zien. Je zou bijna denken met al die outfitjes, dat ze meer aan het omkleden is dan foto’s aan het maken. Aan haar glimlach te zien heeft Fresia het wel enorm gezellig. Samen met Joey Jaq heeft ze een hele leuke dag, laat ze weten.
ESPN is voor iedereen, aldus Fresia

In een heerlijk glitter jurkje staat Fresia te schitteren in een reclame van ESPN. Tijdens dit spotje laat ze weten dat ESPN voor iedereen is. In de comments maken vele volgers al de grappen of zij nu gratis ESPN krijgen. Wanneer je Fresia in haar glitter jurkje ziet stralen dan heb je al genoeg reden om ESPN aan te schaffen. Voetbal kijken is al leuk, laat staan wanneer je Fresia op je beeldscherm ziet. De knappe brunette staat, net als vele, weer te springen voor het hervatten van het Eredivisie seizoen. Zo te zien is ze er helemaal klaar voor!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak