Foto: Flexibele Anouk Maas is klaar om flink te zweten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voormalig GTST-actrice Anouk Maas doet een hoop om haar prachtige te behouden. Zo maakt ze zich al op voor haar volgende training. 

Anouk Maas heeft een van de best getrainde lichamen van Nederland. Maar dat komt natuurlijk niet vanzelf aanwaaien. Daar heeft Anouk erg veel moeite voor moeten doen. En die moeite blijft ze doen, elke dag weer. Op haar nieuwste foto maakt Anouk zich ook weer helemaal klaar om zichzelf in het zweet te werken voor haar volgende workout. Dat is pas echt toewijding.

Lees ook: GTST-actrice Anouk Maas lijkt net een holbewoner op wilde foto

Anouk Maas blijft op sportieve foto aan haar prachtige lijf werken

Iedereen die Anouk Maas ook maar een beetje volgt weet dat de actrice enorm houdt van sportief bezig zijn. Niet alleen maar sporten, maar ook yoga en meditatie behoren tot haar vaste routine. En dat zorgt ervoor dat Anouk een beeldschoon heeft en altijd zo’n kalme en rustige uitstraling behoudt. En Anouk deelt haar manier van leven graag met haar volgers. Daarom geeft ze ook graag vele lessen. En die kan je, ook als je nog niet zo bekwaam bent in sporten, gewoon volgen. Van Anouk leer je namelijk als de beste. En zelfs als je er niets van opsteekt, heb je in ieder geval de middag van je leven, omdat je een paar uur naar Anouk Maas hebt mogen staren. En dat is de tijd ook meer dan waard.

De blik van Anouk Maas is om van te smelten

Behalve een prachtig heeft Anouk ook nog eens een van de meest intrigerende en blikken van het land. Als je Anouk aankijkt, dan kan je niet anders dan spontaan verliefd worden op de vrolijke krullenbol. Anouk heeft nu eenmaal dat effect op mensen. En dat is maar goed ook, want zo wordt sporten tenminste weer leuk. Want wat is nu beter dan sporten, terwijl je instructies krijgt van iemand met zo’n lief gezicht. Dan krijg je toch gelijk zin om je jezelf extra in te zetten?
Anouk heeft duidelijk een avontuurlijke kant

Dat Anouk een sportieve kant heeft was misschien ondertussen wel bekend, maar wist je dat die kant van haar gepaard gaat met een vrij avontuurlijke kant? Zo deed ze in het verleden niet één, maar twee keer mee aan Expeditie RobinsonDaar werd zowel haar avontuurlijke kant bevredigd en kon ze goed laten zien hoe sportief ze precies was. En voor de voormalig actrice van GTST was dat wel de ultieme droom. Ze hoefde ook niet bepaald na te denken toen ze haar een tweede keer vroegen voor het spannende programma. Anouk kon daar alleen maar ja op zeggen. Anouk Maas is wat betreft een van de meest sportieve en avontuurlijke dames van Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.