Foto: Fitgirl Dominique Hazeleger knalt aan alle kanten uit haar nauwe

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat fitgirl Dominique Hazeleger een fantastisch figuur heeft wisten we al, maar deze bloedhete shots laten het wel in heel veel detail zien! 

Dominique Hazeleger verwent haar fans wel vaker met de lekkerste plaatjes. En gelukkig maar, want dit wil je echt niet missen! De sportieve schoonheid heeft namelijk een figuur om van te watertanden. Dus hoe meer onthullende kiekjes hoe beter, toch? Dominique lijkt er zelf zo ook over te denken. Want als we deze overheerlijke plaatjes mogen geloven zou zij het liefst alles aan haar fans laten zien!

Dominique Hazeleger pronkt met spectaculair achterwerk in zomerfoto

Veel gewaagder dan deze heerlijke kiekjes van Dominique Hazeleger komt het namelijk niet! Ons hoor je absoluut niet klagen. En jou waarschijnlijk ook niet, want de foto’s zijn om van te watertanden! Dominique poseert namelijk met oogverblindende glimlach voor de camera. Maar haar heerlijke schaterlach trekt geeneens de meeste aandacht. Nee, die kroon gaat echt zonder moeite naar haar piepkleine setje. Het broekje doet namelijk echt wonderen voor haar geweldige figuur en wij krijgen er geen genoeg van. En Dominique kennelijk ook niet, want ze verwent ons niet met één, niet twee, maar drie heerlijke plaatjes! En daarbij krijgen we haar echt van alle hoeken te zien. Want dit nietsverhullende setje laat echt alle details zo doorschijnen.

Dominique Hazeleger poseert met duizelingwekkende inkijk in miniscuul topje

En dan heb je de tweede foto van Dominique Hazeleger nog geeneens gezien! Want die zal je helemaal versteld doen staan. Dominique pronkt namelijk met haar lijf in wel héél onthullende topjes. Het piepkleine stofje weet haar assets namelijk nog maar net binnen te houden! En hoe kan het ook anders? Dominique lijkt namelijk zeer bewust gegaan te zijn voor het kleinste zwemsetje. Logisch toch dat die miniscule driehoekjes haar meloenen niet weet te bedwingen? En gelukkig maar, want het levert de allerlekkerste plaatjes op. En dat lijkt Dominique zelf ook te weten. Zo glundert ze namelijk in het heerlijke plaatje en ook de ondeugende glitter in haar ogen belooft veel goeds. Wij kunnen nu al niet wachten op de volgende vakantiekiekjes!

Dominique Hazeleger beleeft grootse avonturen in nietsverhullend zwemsetje

En met goede reden, want Dominique Hazeleger maakt haar fans helemaal gek met deze recente plaatjes. Kijk alleen dit filmpje maar! Dominique beleeft namelijk grootse avonturen in piepkleine setjes. En dat minuscule stofje is toch niet helemaal gemaakt voor op gladde stenen te balanceren. Zo weet Dominique het nog maar nét veilig te houden terwijl ze met moeite naar de camera glijdt. En dat levert de lekkerste plaatjes op! Want de knappe influencer kon het niet laten om het filmpje te plaatsen! Wij snappen het wel, want zelfs glibberend op natte stenen is Dominique een prachtige verschijning. En het heerlijke setje hoor je ons ook niet over klagen. Als Dominique graag een minuscuul zwemsetje wil dragen zijn wij alleen maar enthousiast, toch? En met zo’n figuur is het ook logisch dat je alles wil laten zien! Wij kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen. Op naar meer!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!