Foto: Festivalmeisje Geraldine Kemper gaat al los op camping

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper is helemaal in haar element op een festival camping. Daar is Geraldine lekker aan het genieten van drankjes en het prachtige weer!

Geraldine Kemper op pad met heel veel spullen

Het is natuurlijk bekend dat als je gaat kamperen dat je dan een heleboel spullen moet meeslepen. Daarom gaan de meeste mensen met een auto naar Zuid-Frankrijk of Italië en dan is de auto tot aan de nek toe vol gestouwd. Helaas had Geraldine Kemper niet deze luxe want de blondine moest al haar eigen spullen zelf sjouwen. Het ziet er naar uit dat Geraldine in ons eigen landje gaat genieten van een camping avontuur. En niet zomaar één, want Geraldine staat op een camping van een festival. Hiervoor heeft de presentatrice waarschijnlijk heel veel weilanden moeten doorlopen om met al haar spullen uiteindelijk een plekje te kunnen bemachtigen. Geraldine lijkt de moed er nog wel goed in te hebben op de eerste foto want ze lacht nog breed. Wel heeft Geraldine een hele kar vol spullen bij zich en dan ook nog een tent en mega grote koffer. Zou Geraldine zoveel kleding mee hebben? Of zou Geraldine stiekem alcohol mee naar binnen hebben gesmokkeld?

Geraldine Kemper op weg naar festival

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper gaat op pad in nauwsluitend pakje

Geraldine Kemper in bikini aan het chillen

Op de tweede foto zit Geraldine er nog een stuk meer ontspannen bij. Waarschijnlijk heeft de blondine even moeten zweten en vechten met het opzetten van haar tentje en andere kampeerspullen. Uiteindelijk lijkt het aardig gelukt en als beloning geeft Geraldine zichzelf een lekker drankje. Waarschijnlijk zaten er allemaal blikjes TopoChico in de reusachtige koffer van Geraldine want daar poseert ze presentatrice voluit mee. Het is een betaalde promotie dus in ruil voor wat foto’s van zichzelf met het drankje krijgt Geraldine ze allemaal gratis en misschien nog wel een smak geld daar bovenop. Aan Geraldine haar goede gemoedstelling en blote outfit te zien is het ook lekker weer op de camping. De blondine zit in een groen bikini topje met een losse gele broek te chillen met haar drankjes voor haar tent.

Geraldine Kemper in bikini

Geraldine Kemper geniet van drankje

Het houd niet op met het alcohol gebruik van Geraldine Kemper want ze pakt het gewoon lekker door op de festival camping. Wellicht heeft Geraldine zich snel omgekleed voor een nieuwe foto met het drankje in een andere outfit. Of Geraldine staat gewoon op met een drankje om een beetje over haar eigen kater heen te komen. Dit keer heeft Geraldine een grote gele zonneklep op haar hoofd. Daarbij draagt de blondine een bruine bijpassend set, bestaande uit een heel kort broekje en een nog korter topje. Daarover heen draagt Geraldine een gilletje zodat haar rug nog een beetje wordt beschermd tegen de felle zon.

Geraldine Kemper eet vies voedsel als ontbijt

Het festival leven is niet altijd makkelijk. De hele nacht bestaat uit lauw bier drinken (of in Geraldine haar geval mixdrankjes), om vervolgens in de ochtend wakker te worden met een kater en geen normaal voedsel. Helaas voor Geraldine Kemper is dit precies wat haar is overkomen. De blondine plaatst namelijk een foto dat ze een vuurpitje aan het aanmaken is om haar knakworsten proberen op te warmen. Je moet er maar zin in hebben op de vroege ochtend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Eloise van Oranje pakt uit in slechts een badjasje

Eloise van Oranje pakt groots uit op camera in enkel een badjasje. Je merkt dat de influencer graag veel van zichzelf laat zien!

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.