Foto: Geraldine Kemper gaat op pad in nauwsluitend pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper is een groot fan van sporten. Dat doet ze het liefste buiten in strakke pakjes. En die staan haar geweldig.

De prachtige presentatrice is een enorm fan van buiten sporten. En dat merk je aan alle prachtige sportpakjes waar Geraldine mee op de foto staat. De knappe blondine laat geen moment aan zich voorbij gaan om even een leuke foto in een strak topje te maken. Ook nu weer. De knappe presentatrice gaat op pad in een nauwsluitend pakje. Geraldine ziet er tijdens het sporten echt fenomenaal goed uit. Ook als ze helemaal bekaf en onder het zweet thuis komt, is Geraldine nog mooier dan de meeste vrouwen. En al haar strakke pakjes hebben daar zeker invloed op. die zorgen er namelijk voor dat Geraldine er nog net even wat mooier uit komt.

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper aait zichzelf in de spiegel
Geraldine straalt in mooi pakje

Je kan zien  dat Geraldine echt geniet tijdens het sporten. Ze moet namelijk lachen van oor tot oor. En dat is voor de prachtige Geraldine ook genoeg reden om elke keer weer de natuur in ter trekken en een stukje te gaan rennen. Weer of geen weer, Geraldine staat klaar om haar sportdoelen te halen. Het is bewonderingswaardig te noemen. Al dat sporten is daarnaast ook de reden dat Geraldine er zo ongelooflijk goed uit ziet. Ze heeft een van de mooiste lichamen onder de Nederlandse vrouwen. Het is duidelijk dat Geraldine goed voor zichzelf zorgt. Dankzij al dat sporten is het telkens weer een genot om Geraldine op televisie te mogen zien.
Geraldine wordt met de dag sterker

Al dat trainen werpt daarbij ook duidelijk zijn vruchten af. Geraldine wordt met de dag namelijk sterker. En dat laat ze ook graag zien op haar foto’s. Of het nu een flink stuk rennen is, of een harde trap kunnen geven, Geraldine kan elke uitdaging aan. Nog even en ze rent zonder moeite de marathon mee. De blondine ziet er misschien lief uit, maar je moet zeker niet sollen met deze stoere dame. Want Geraldine lust je rauw na al die sportieve oefeningen.
Na het  sporten is het tijd om te ontspannen in de zon

Als het sporten dan klaar is, dan is het tijd voor Geraldine om even lekker te ontspannen in de zon. En dat gaat de presentatrice zo te zien ook bijzonder goed af. Ze neemt even een momentje voor zichzelf en dat heeft ze dan ook wel verdient. Zeker na al dat hardlopen. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen in die momenten en jezelf niet weg te cijferen. Maar Geraldine heeft die boodschap begrepen en geniet heerlijk van de warme zonnestralen, terwijl ze bij komt van het sporten. Deze sportieve presentatrice weet haar zomer op die manier goed te besteden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!