Foto: Femke Kok moet diep door haar knieën in strak sportbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schaatsster Femke Kok heeft haar eerste trainingskamp van het nieuwe seizoen gehad. En deelt zéér sportief kiekje!

Femke Kok gaat flink door haar knieën

Dames en heren, houd je schaatsen maar stevig vast, want Femke Kok is terug en klaar om met stijl het ijs te veroveren! Onze supersnelle schaatssuperster heeft zojuist haar eerste trainingskamp van het seizoen afgerond, en ze wil dat de hele wereld het weet. Hoe doet ze dat, vraag je je af? Nou, ze heeft ons allemaal verbijsterd achtergelaten met een adembenemende foto. Op deze epische snapshot zien we Femke sierlijk squads uitvoeren, en niet zomaar squads, maar squads waar zelfs de fitste atleten jaloers op zouden zijn. En laten we haar kleding niet vergeten! Met een sportief en oh-zo-strakke outfit toont ze absoluut haar geweldige gevoel voor mode naast haar sportieve talent. Het is geen verrassing dat Femke een geduchte kracht is op het ijs, en deze foto getuigt van haar toewijding en harde werk. We kunnen niet wachten om haar het komende seizoen te zien domineren en meer gouden medailles mee naar huis te zien nemen. Pas op, wereld, want Femke Kok staat in vuur en vlam!

Lees ook: Foto: Schaatsster Femke Kok deelt beestachtig lekker uitzicht in badkleding

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Femke Kok (@femke.kok)

Wereldkampioene Femke Kok 500m in Thialf

Een ware koningin op het ijs! Femke Kok, de wereldkampioene op de 500 meter, laat ons smullen van een nostalgische foto. Ze deelt een throwback waar ze met de Nederlandse vlag wapperend achter haar hoofd over de baan schaatst. Het is werkelijk een prachtig plaatje dat ons doet terugdenken aan haar glansrijke triomf. Met de wind in haar haren en een trotse glimlach op haar gezicht, straalt Femke zelfverzekerdheid en vastberadenheid uit. Ze is niet alleen een snelheidsduivel op de ijsvloer, maar ook een ware ambassadeur voor haar vaderland. De Nederlandse vlag symboliseert haar trots en toewijding aan haar sport en haar land. Deze foto herinnert ons eraan waarom we zo van Femke houden: haar ontembare geest en haar ongekende prestaties. Ze heeft ons land op de kaart gezet en ons hart gestolen. Bedankt, Femke, voor dit prachtige beeld dat voor altijd in onze herinneringen gegrift zal blijven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Femke Kok (@femke.kok)

Femke Kok gaat als een racket de berg op in Spanje!

oud je stuur stevig vast, mensen, want Femke Kok verovert de bergen van Spanje als een ware wielrenkrachtpatser! Ze maakt momenteel indruk bij Connor Price, Zensery, waar ze haar wielrenvaardigheden naar nieuwe hoogten tilt. En sprekend over hoogten, het uitzicht daarboven is adembenemend terwijl ze haar weg trapt door de majestueuze bergketens. Met haar vastberaden geest en onwrikbare focus beklimt Femke het uitdagende terrein met de gratie en kracht van een doorgewinterde professional. De bergen dienen zowel als haar trainingsplek als haar inspiratie, en ze drijven haar om nieuwe grenzen te bereiken en nieuwe pieken te overwinnen. Terwijl ze voorbij snelt langs kronkelende wegen en schilderachtige landschappen, belichaamt Femke de ware essentie van een wielrenkampioene. Haar toewijding en passie voor de sport stralen door terwijl ze geniet van de sensatie van de rit en de schoonheid van de natuur omarmt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Femke Kok (@femke.kok)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...