Foto: Femke Bol laat zich dubbelvouwen en raakt nét niet de grond met achterzijde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Femke Bol heeft het weer voor elkaar gekregen om een leuke post te plaatsen voor haar kijkers. Hier wil je meer van zien!

De mooie atlete Femke Bol heeft best wel veel leuke plaatjes op haar Instagram staan. De mooie atlete weet met haar foto’s altijd het beste van zichzelf naar boven te halen. Ook nu heeft ze een foto online gezet waar haar volgers van smullen. Om hem helemaal te bekijken, moet je even naar het Instagram account van Femke gaan, voor hij weer weg is. Want Femke heeft deze foto maar tijdelijk met haar volgers in haar verhaal gedeeld. Ze laat even goed zien hoe ze zichzelf in allerlei vormen vouwt en dat ziet er natuurlijk bijzonder goed uit. De caption van de foto kan je hieronder lezen. Als dat je nou nieuwsgierig maakt, zorg dan dat je de komende tijd het Instagram account van Femke Bol in de gaten houdt voor meer foto’s tijdens haar trainingen.

Femke Bol is meestal te zien in mooie sportpakjes

De sportieve dame is meestal te bewonderen in allerlei mooie sportpakjes. Daarin laat ze een groot deel van haar onbedekt. Zo weet ze de aandacht van haar volgers weer flink te trekken. De mooie atlete weet precies wat haar volgers leuk vinden om te zien. Gelukkig is ze ook niet de moeilijkste en geeft ze hen dat dan ook gewoon. Met haar mooie plaatjes staat Femke Bol vaak vol in de aandacht.

Ook zonder sportkleding is Femke Bol een prachtige vrouw

Natuurlijk staat Femke ook regelmatig te poseren i haar eigen kleding. En ook dat is zeker geen straf om naar te mogen kijken. De mooie sporter heeft na al die jaren op de atletiekbaan een geweldig figuur daaraan over gehouden en ze kiest dan ook vaak kleding uit, waar je haar strakke figuur nog goed in kan zien. Femke is buiten de stoere wereld van de atletiek om best wel een meisjes-meisje. Dat zie je bijvoorbeeld terug in haar keuze voor van die speelse rokjes. Femke weet met haar kleding toch steeds maar weer haar volgers een beetje blijer te maken. Dat is ook niet zo gek, want de volgers van Femke mogen de hele tijd staren naar dit soort leuke foto’s. En dat is absoluut leuk om te zien.

De mooie lach van Femke Bol laat haar stralen

Femke Bol weet met haar mooie lach het beste uit zichzelf naar boven te halen. De fijne dame weet iedereen meteen op te vrolijken met haar leuke lach. Ze straalt helemaal en brengt dat vrolijke gevoel zonder moeite over op haar volgers. Het is dan ook erg lastig om naar een foto van Femke te kijken en niet meteen een beetje vrolijker te worden. De gezellige sporter laat graag iedereen glimlachen met haar ontzettend mooie foto’s. Dat is deels de reden dat ze zoveel online zet. Daar wordt namelijk iedereen een stukje vrolijker van. De foto’s van Femke Bol worden dan ook altijd gewaardeerd door haar volgers, die haar overladen met complimentjes.

Meer zien van Femke Bol kan op Instagram

Als je meer van Femke Bol wil zien, dan moet je even naar Instagram toe. Daar heeft de mooie atlete nog veel meer leuke foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...