Foto: Femke Bol gedraagt zich als een beest en laat twee enorme jongens keihard vallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Femke Bol is aan het trainen als een beest en pakt twee jongens op en laat deze meteen weer keihard vallen!

Femke Bol is hard aan het trainen in de sportschool. Ze tilt zo twee grote jongens van 25 kilo op en gooit ze ook weer zo op de grond. Wie had verwacht dat deze kleine blondine zo sterk was? In totaal heft ze zo meer dan 70 kilo op en laat het daarna weer richting de grond zakken. Op deze manier traint ze haar prachtige benen en achterzijde. Femke Bol is natuurlijk een echte topsportster, maar dat ze zo goed in vorm was hadden veel mensen niet verwacht. Het is niet niks om zo even dat flinke gewicht te kunnen heffen. De kleine blondine lijkt dus echt een beest te zijn! Bekijk de foto hieronder!

femkebol

Femke werkt hard voor prachtig fit

Zoals we kunnen zien is Femke Bol hard aan het trainen. Ze is dan ook een van de beste van de wereld in haar sport. Femke werkt hier elke week enorm hard voor. Zo plaatst ze op haar Instagrampagina veel foto’s waarbij ze erg actief bezig is. Naast het rennen en hordelopen is ze ook vaak in de sportschool te vinden. Femke heeft dan ook prachtige benen en een mooie achterzijde. Ze laat dit ook goed aan ons zien door vaak foto’s te plaatsen in korte trainingspakjes. Ze verwent haar volgers in ieder geval meer dan genoeg met deze prachtige foto’s.

Femke Bol

Wie is de vriend van Femke Bol

Femke Bol heeft al een hele tijd een relatie. Femke heeft een relatie met de Belgische Ben Broeders. Ben doet zelf ook aan atletiek en weet dus goed wat Femke Bol allemaal meemaakt. Hij kan zich goed inleven in dit wereldje. De twee hebben sinds het einde van 2020 een relatie. Zo is er dus toch nog iets goeds uit de pandemie voortgekomen. De twee zijn nog steeds erg gelukkig met elkaar. Femke hoopt dan ook later ooit te trouwen met Ben Broeders.

Meer zien van Femke Bol doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe sportvrouw Femke Bol? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier zie je de mooiste foto’s van de sportster. Ook geeft ze een kijkje in haar privéleven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...