Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich vertroetelen voor spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fatima Moreira de Melo hoeft gelukkig niet haar best te doen om mooi te zijn. Maar dat houdt haar niet tegen een beetje vertroeteld te worden. 

De prachtige presentatrice Fatima Moreira de Melo hoeft nooit echt haar best te doen om echt mooi te zijn. De presentatrice kan meestal met een klein beetje poeder zo voor de camera verschijnen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat Fatima, net als de meeste andere vrouwen van Nederland, het heerlijk vinden om vertroeteld te worden. Dus dat laat ze dan ook lekker doen. En de persoon die haar deze keer mag vertroetelen is haar visagiste, die helemaal los mag gaan op het knappe gezichtje van Fatima Moreira de Melo.

Lees ook: Foto: Fatima Moreira de Melo onthult ware aard van verdacht drankje bij RTL Boulevard

Fatima kijkt trots in de spiegel

Natuurlijk is Fatima ongelooflijk trots op het werk dat haar visagiste aflevert. Dat moet dus eventjes op de foto gezet worden. Hoe weet de rest van het land anders wie er voor zorgt dat Fatima zo mooi eruit ziet? Dus Fatima pakte snel haar telefoon erbij en maakte deze spiegel selfie. En dat werd toch een knappe foto. Fatima kijkt heel erg trots in de camera. En gelijk heeft ze. Want met zo’n look mag je ook zeker trots zijn. Fatima heeft haar uiterlijk zeker onder controle. Met haar verleidelijke blonde lokken en nieuwe laag make-up op haar smoeltje is Fatima klaar om aan haar dag te beginnen.

Fatima heeft meer werk nodig dan gedacht

Het leek zo eenvoudig, de knappe Fatima Moreira de Melo omtoveren tot een mooie dame en in de theorie is dat het ook. Maar blijkbaar zijn er toch een hoop middeltjes nodig om de puntjes op de i te zetten bij de nieuwe look van Fatima. Dat is niet erg, want Fatima heeft de tijd. Ze blijft heerlijk in haar stoeltje zitten en wacht geduldig totdat haar visagiste klaar is met het mooi maken van Fatima haar gezicht. Dat is namelijk wat de prachtige blondine het liefste wil, weer een beetje fatsoenlijk over straat kunnen lopen. En daar moet haar look natuurlijk wel even voor bijgewerkt worden.

Fatima glimlacht in indrukwekkende video

Met al die middelen op tafel is het natuurlijk ook belangrijk om de visagiste aan het werk te zien. Dat denkt Fatima ten minste en daarom maakt ze vanuit haar vertroetelstoel een leuke video om te delen met haar volgers. Die krijgen te zien hoe Fatima onder handen genomen wordt door haar visagiste. Maar daar is ze duidelijk zeer tevreden mee, want ze glimlacht in de video van oor tot oor. En vindt je het gek? Fatima weet namelijk dat wanneer haar visagiste klaar is ze er weer beeldschoon uit ziet.

Fatima kan niet zonder visagiste

De knappe blondine zou nergens zijn zonder het werk van haar visagiste. Natuurlijk weet Fatima zelf ook wel hoe ze zichzelf een beetje mooi moet houden, maar een visagiste bij de hand hebben, dat is voor een telvisie persoonlijkheid als Fatima zeker geen overbodige luxe.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!