Foto: Fatima Moreira de Melo laat volgers smullen na verwen-sessie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fatima Moreira de Melo heeft zich helemaal laten verwennen en deelt een foto van het knappe eindresultaat. 

De beeldschone Fatima Moreira de Melo heeft zichzelf even in het zonnetje gezet. Normaal gesproken vindt de presentatrice en voormalig hockeyster dat ze er een beetje als een schooier uit ziet. Maar daarom heeft ze zichzelf ook weer een keer flink onder handen genomen. Met een spraytan, een bezoekje aan de kapper en een tripje langs de styliste is Fatima weer helemaal in orde. Zo zijn we de knappe blondine gewend. Eigenlijk zou Fatima dit soort verwendagjes elke week voor zichzelf in moeten plannen. Dan zouden er veel meer van dit soort mooie foto’s ontstaan.

Lees ook: Foto: Hevig zwetende Fatima Moreira de Melo deelt klappen uit
De prachtige nieuwe look van Fatima Moreira de Melo

Fatima heeft zichzelf echt wel flink onder handen genomen. Haar haartjes zitten goed in model, haar lieve gezichtje is weer helemaal mooi en ze heeft weer een kleurtje op haar wangen. Zo mooi zag je Fatima in geen tijden. Deze nieuwe look bevalt dan ook zeker. Misschien moet Fatima gewoon vaker zichzelf even een kleine onderhoudsbeurt geven, want de foto’s die daar uit komen zijn natuurlijk helemaal geweldig. Daar mag Fatima er best meer van plaatsen natuurlijk.

Fatima Moreira de Melo is normaal al erg stijlvol

In haar privé leven doet Fatima graag iets minder moeite, maar dat is ook niet zo gek. Als ze weer op televisie verschijnt in RTL Boulevarddan moet ze eerst langs de visagistes van dat programma en de stylistes. En dat duurt altijd even, maar dan ziet ze er wel gelijk beeldschoon uit voor op camera. Maar je kan je zo voorstellen dat als je al regelmatig zo onder handen wordt genomen, dat je thuis juist lekker alles laat hangen en puur natuur gaat. Dat is in ieder geval voor Fatima het uitgangspunt. Op televisie is de presentatrice dus erg opgedirkt, maar thuis heeft ze gewoon heerlijk haar casual kleren aan. En groot gelijk heeft ze!

Heeft Fatima geen kleren aan?

Op haar Instagram plaatst Fatima een schokkende foto. Je moet twee keer kijken voordat je ziet wat er aan de hand is. Op het eerste gezicht lijkt het namelijk alsof Fatima helemaal geen kleren onder haar jasje heeft aangetrokken. Als je beter kijkt zie je dat het om een strakke trui gaat in bijna dezelfde kleur als Fatima haar huid. Daardoor lijkt het bijna alsof ze helemaal niets aan heeft onder haar grijze jasje. Dat zou wel een beetje heftig zijn met die kou natuurlijk. Maar het truitje doet in ieder geval wel één ding erg goed en dat is opvallen. Omdat mensen even twee keer moeten kijken, wordt Fatima overal waar ze gaat gezien. Daarbij komen de vrouwelijke vormen van Fatima in een trui als deze erg goed tot zijn recht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters maakt heerlijke selfies tijdens zwetend partijtje Pilates (foto’s!)

Emma Heesters is lekker aan het zweten tijdens een les pilates en dan ook foto's die iedereen goed kan bewonderen!

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!