Foto: Fatima Moreira de Melo laat ‘knopjes’ zien in vreemd sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fatima Moreira de Melo is na al die jaren nog steeds flink van het sporten. Al doet ze dat wel in een vreemd pakje. 

De knappe blondine was vroeger natuurlijk zeer fanatiek op het hockeyveld. Inmiddels heeft Fatima Moreira de Melo die tijd ver achter zich gelaten. De presentatrice houdt er nog wel van om in topconditie te blijven. En dus doet ze aan padel. Dat is een sport die een beetje lijkt op tennis en squashen en steeds populairder wordt in Nederland. Wel heeft Fatima een bijzonder pakje aangetrokken voor haar intensieve sportsessie. In een outfit als deze heb je Fatima nog nooit gezien!

Lees ook: Foto: Fatima Moreira de Melo laat volgers smullen na verwen-sessie

De kleine nopjes van Fatima Moreira de Melo

Het nieuwe sportpakje van Fatima Moreira de Melo zit onder de kleine nopjes. Het lijkt wel alsof de knappe blondine zichzelf heeft omgetoverd naar een gigantische voetbalschoen. Het maakt haar op zich niet zo veel uit, Fatima is best blij met de look die ze heeft. Maar het is wel opvallend. Dat vindt de knappe presentatrice zelf ook, dus deelt ze het opvallende pakje met haar volgers op Instagram. Die moesten wel even zich achter de oren krabben bij het zien van dit pakje. Is het nu leuk of niet? Fatima Moreira de Melo zelf ziet er, dankzij of juist ondanks het pakje, nog hartstikke goed uit.

Lekker met Fatima Moreira de Melo de baan op

Tegenwoordig is Fatima vooral bezig met presenteren en het promoten van sieraden en kleding. Er is dus weinig ruimte voor sport. Toch probeert de knappe blondine een aantal keer per week zichzelf de baan op te krijgen. Zo houdt ze haar prachtige lichaam in topconditie. En dat is natuurlijk erg fijn, want daardoor staat ze nog steeds zo ongelooflijk mooi op de foto. Na al die jaren is Fatima Moreira de Melo nog net zo knap als in haar hockeytijden.

Fatima Moreira de Melo in actie

Natuurlijk zijn er ook al beelden van Fatima in actie tijdens fanatieke potjes padel. Zo kan je Fatima druk in de weer zien met een racket in haar handen. De kleine blondine wordt daardoor wel een stuk gevaarlijker. Je moet nu echt goed uitkijken in de buurt van deze prachtige vrouw, anders haalt ze zomaar naar je uit. Als je dacht dat Fatima met een hockeystick in haar handen gevaarlijk was, dan heb je haar nog niet met een padel racket gezien.

Sporten is helemaal Fatima haar ding

Na al die jaren is sporten nog steeds helemaal Fatima haar ding. Ze vindt het heerlijk om lichamelijk in de weer te gaan en lekker alles van zich af te zetten tijdens een intensief potje. En dat is natuurlijk zeer bewonderingswaardig te noemen. Fatima Moreira de Melo is dan ook voor veel mensen een bron van inspiratie. De blondine motiveert met haar leuke foto’s en video’s een hoop mensen om te sporten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!