Foto: Fatima Moreira de Melo laat ‘knopjes’ zien in vreemd sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fatima Moreira de Melo is na al die jaren nog steeds flink van het sporten. Al doet ze dat wel in een vreemd pakje. 

De knappe blondine was vroeger natuurlijk zeer fanatiek op het hockeyveld. Inmiddels heeft Fatima Moreira de Melo die tijd ver achter zich gelaten. De presentatrice houdt er nog wel van om in topconditie te blijven. En dus doet ze aan padel. Dat is een sport die een beetje lijkt op tennis en squashen en steeds populairder wordt in Nederland. Wel heeft Fatima een bijzonder pakje aangetrokken voor haar intensieve sportsessie. In een outfit als deze heb je Fatima nog nooit gezien!

Lees ook: Foto: Fatima Moreira de Melo laat volgers smullen na verwen-sessie

De kleine nopjes van Fatima Moreira de Melo

Het nieuwe sportpakje van Fatima Moreira de Melo zit onder de kleine nopjes. Het lijkt wel alsof de knappe blondine zichzelf heeft omgetoverd naar een gigantische voetbalschoen. Het maakt haar op zich niet zo veel uit, Fatima is best blij met de look die ze heeft. Maar het is wel opvallend. Dat vindt de knappe presentatrice zelf ook, dus deelt ze het opvallende pakje met haar volgers op Instagram. Die moesten wel even zich achter de oren krabben bij het zien van dit pakje. Is het nu leuk of niet? Fatima Moreira de Melo zelf ziet er, dankzij of juist ondanks het pakje, nog hartstikke goed uit.

Lekker met Fatima Moreira de Melo de baan op

Tegenwoordig is Fatima vooral bezig met presenteren en het promoten van sieraden en kleding. Er is dus weinig ruimte voor sport. Toch probeert de knappe blondine een aantal keer per week zichzelf de baan op te krijgen. Zo houdt ze haar prachtige in topconditie. En dat is natuurlijk erg fijn, want daardoor staat ze nog steeds zo ongelooflijk mooi op de foto. Na al die jaren is Fatima Moreira de Melo nog net zo knap als in haar hockeytijden.
Fatima Moreira de Melo in actie

Natuurlijk zijn er ook al beelden van Fatima in actie tijdens fanatieke potjes padel. Zo kan je Fatima druk in de weer zien met een racket in haar handen. De kleine blondine wordt daardoor wel een stuk gevaarlijker. Je moet nu echt goed uitkijken in de buurt van deze prachtige vrouw, anders haalt ze zomaar naar je uit. Als je dacht dat Fatima met een hockeystick in haar handen gevaarlijk was, dan heb je haar nog niet met een padel racket gezien.

Sporten is helemaal Fatima haar ding

Na al die jaren is sporten nog steeds helemaal Fatima haar ding. Ze vindt het heerlijk om lichamelijk in de weer te gaan en lekker alles van zich af te zetten tijdens een intensief potje. En dat is natuurlijk zeer bewonderingswaardig te noemen. Fatima Moreira de Melo is dan ook voor veel mensen een bron van inspiratie. De blondine motiveert met haar leuke foto’s en video’s een hoop mensen om te sporten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?