Foto: Fans hebben één flink kritiekpunt op nieuwe auto Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Na de lancering van de nieuwe auto van Verstappen zijn er bakken met kritiek. De fans zijn vooral niet te spreken over dit detail…

Na de lancering van de nieuwe auto van Verstappen op het officiële Instagram-account van Red Bull-Racing is er heel wat kritiek gekomen van de fans. De fans vinden de livery precies hetzelfde als het jaar daar voor. De auto op zichzelf is wel heel wat veranderd. In de comments onder de post reageren fans met “ctrl-c – ctrl-v” en “The livery designer is winning in life”. Max Verstappen had het al verklapt, aan het design van de auto zal vrijwel niks veranderen. In de comments is er een ruzie ontstaan tussen de fans die zeggen dat de auto dus niet is veranderd en fans die zeggen dat de auto juist wel veel is veranderd. De fans die zeggen dat de auto wel is veranderd doelen natuurlijk op de bouw van de auto, ze geven wel toe dat de livery inderdaad vrijwel hetzelfde is. Klik hier voor alle foto’s.

Red Bull car 2024

Teambaas Red Bull-Racing Christian Horner onder vuur

De teambaas van Red Bull-Racing, Christian Horner wordt beschuldigd van grensoverschrijdend binnen het team. Zelf zegt hij onschuldig te zijn. Tijdens de presentatie van de nieuwe auto was hij ook gewoon aanwezig. Ondanks dit nieuws blijft de teamspirit erg hoog binnen het team zeggen Christian, maar ook Verstappen. Ze blijven volledige focus houden op het komende seizoen en voelen dat iedereen binnen het team hier hard aan meewerkt.

Meer zien van Verstappen en Red Bull-Racing?

Wil jij meer zien van Verstappen en Red Bull-Racing? Klik dan op de namen om naar hun Instagram te gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!