Foto: Famke Louise showt haar lijf in badpakje met gaten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Famke Louise heeft een prachtige nieuwe foto op het internet gezet en haar fans worden helemaal wild van dit strakke pakje.

De heerlijke zangeres Famke Louise laat prachtig lichaam zien

In haar nieuwe badpakje kan Famke Louise haar fans een hele andere kant van zichzelf laten zien. De verleidelijke zangeres weet namelijk door middel van het pakje meer van haar lijf te laten zien dan hiervoor mogelijk was. Met haar strakke pakje weet Famke Louise al haar volgers weer enorm te verbazen. Want die zitten met open mond te kijken hoe de verleidelijke dame in haar nieuwe outfit wel heel erg zwoel loopt te doen. Haar roze pakje bedekt zeker niet alles aan haar lichaam. De gaten die er modieus in gemaakt zijn zorgen ervoor dat je meer van het lichaam van de aantrekkelijke artieste te zien krijgt, dan je zou verwachten. En wat doet Famke? Die gaat er nog eventjes heerlijk bij zitten in een verleidelijke houding. Zo maakt ze het haar volgers ultiem naar de zin.

Lees ook: Video: Famke Louise drukt haar perfecte achterzijde bijna tegen de camera

Famke Louise dropt even een leuk feitje met haar volgers

Natuurlijk gebruikt Famke Louise de heerlijke foto als springplank om een nieuw feitje te geven. Ze heeft namelijk nieuwe muziek gemaakt en is bezig met die afwerken. En als dat helemaal klaar is zal Famke de nieuwe nummers delen met haar volgers. Daar moeten ze alleen nog heel even geduld voor hebben, want de nieuwe muziek van Famke komt namelijk pas in September. Natuurlijk is dit ook weer niet zo ver weg. De fans van de knappe brunette zijn dus enthousiast. Die kunnen niet wachten om hun favoriete artieste weer bezig te zien met nieuw werk. En Famke geeft graag gehoor aan dat verzoek.

Lees ook: Foto: Famke Louise straalt na optreden in luchtige outfit

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Famke Louise deelt heerlijke foto met fans

De verleidelijke zangeres kan niet wachten om haar nieuwe muziek te delen met haar fans. Maar dat zal nog even duren en dus moeten haar fans het voorlopig doen met leuke foto’s. Die worden namelijk als een malle gedeeld door de knappe brunette. De aantrekkelijke artieste weet haar volgers wel heel erg snel tevreden te stellen met haar heerlijke uiterlijk. Met haar prachtige kiekjes zal niemand gaan klagen, zelfs als de muziek van Famke Louise nog eventjes op zich laat wachten. De verleidelijke brunette heeft ook nog genoeg foto’s liggen, die ze dolgraag wilt delen met haar volgers.

Het lichaam van Famke Louise is om van te smullen

De zeer verleidelijke zangeres heeft een goddelijk lichaam. Dat valt moeilijk te ontkennen. Gelukkig deelt Famke Louise haar heerlijke lichaam vaak genoeg met haar volgers. Die hebben dus helemaal niks te klagen. Sterker nog, die smullen helemaal van al die appetijtelijke plaatjes die de knappe zangeres met hen weet te delen. Famke Louise maakt met haar foto’s de hete zomer nog net even een stukje heter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?