Foto: Famke Louise draagt zeer doorschijnend jurkje op rode loper

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze was sowieso al het stralende middelpunt van haar eigen Comedy Central Roast geweest, maar met dit jurkje trok ze nóg meer aandacht. Famke had beter niets aan kunnen doen!

Famke Louise is dit jaar uitgekozen voor The Roast. Dit is een programma op Comedy Central waar één BN’er het slachtoffer wordt van zéér gemene grappen. De zangeres verscheen in een bijna onzichtbare jurk op de rode loper. Reken maar dat ze hét middelpunt van de avond was!

Famke Louise laat alles zien in doorzichtige outfit

Famke Louise loopt vol zelfvertrouwen over de rode loper bij The Roast. Met het jurkje dat ze aanheeft heb je dat ook wel nodig. Als je met je ogen knijpt, zou je namelijk denken dat Famke gewoon in haar naar het evenement gekomen is! Hierdoor zie je letterlijk alles van de knappe brunette. Op die manier was ze vóór de show begon eigenlijk al hét onderwerp van gesprek. Of de roasters tijdens de avond nog iets over haar opvallende outfit geroepen hebben, is niet bekend. Het lijkt ons echter sterk dat niemand een rake opmerking klaar had liggen over dit jurkje!

Wanneer wordt The Roast of Famke Louise uitgezonden?

Wie heel veel zin heeft om Famke Louise belachelijk gemaakt te zien worden, dan moet je toch nog even geduld hebben. The Roast of Famke Louise komt namelijk pas op 16 januari op Comedy Central. De uitzending begint om 20:30. Bovenstaande beelden kan je dus zien als een soort voorproefje! Alleen over het jurkje alleen al kan je genoeg vertellen. Het is te hopen dat het een groot succes wordt!

Famke Louise heeft zich goed voorbereid

Een aantal weken voor de opnames heeft Famke Louise zich voorbereid. Ze heeft een script in haar hand en heeft de afgelopen tijd flink gestudeerd op haar teksten. Of ze zich mentaal kan voorbereiden op alle gemene opmerkingen die naar haar hoofd worden geslingerd is nog maar de vraag. We weten namelijk dat Famke absoluut niet op haar mondje gevallen is! Tijdens de voorbereidingen had ze duidelijk nog geen zin in een doorschijnend jurkje. Met een wijde spijkerbroek is er nu veel minder van haar te zien. Er zijn veel volgers in de comments die weinig vertrouwen hebben in de grappen van de zangeres. Toch krijgt ze gelukkig ook een hoop steun van haar fans.
Famke Louise viert verjaardag in strakke broek

Famke Louise loopt door de garage in een sportbroek. Deze zit lekker strak om het lijf van de knappe brunette. Hierdoor zie je de rondingen enorm goed. De afgelopen tijd is het steeds kouder, daarom heeft ze ook haar dikste jas aangetrokken. Van haar jas zou je bijna drie jassen kunnen maken. Koud zou ze het ook zeker niet hebben!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!