Foto: Famke Louise draagt zeer doorschijnend jurkje op rode loper

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze was sowieso al het stralende middelpunt van haar eigen Comedy Central Roast geweest, maar met dit jurkje trok ze nóg meer aandacht. Famke had beter niets aan kunnen doen!

Famke Louise is dit jaar uitgekozen voor The Roast. Dit is een programma op Comedy Central waar één BN’er het slachtoffer wordt van zéér gemene grappen. De zangeres verscheen in een bijna onzichtbare jurk op de rode loper. Reken maar dat ze hét middelpunt van de avond was!

Famke Louise laat alles zien in doorzichtige outfit

Famke Louise loopt vol zelfvertrouwen over de rode loper bij The Roast. Met het jurkje dat ze aanheeft heb je dat ook wel nodig. Als je met je ogen knijpt, zou je namelijk denken dat Famke gewoon in haar ondergoed naar het evenement gekomen is! Hierdoor zie je letterlijk alles van de knappe brunette. Op die manier was ze vóór de show begon eigenlijk al hét onderwerp van gesprek. Of de roasters tijdens de avond nog iets over haar opvallende outfit geroepen hebben, is niet bekend. Het lijkt ons echter sterk dat niemand een rake opmerking klaar had liggen over dit jurkje!

Wanneer wordt The Roast of Famke Louise uitgezonden?

Wie heel veel zin heeft om Famke Louise belachelijk gemaakt te zien worden, dan moet je toch nog even geduld hebben. The Roast of Famke Louise komt namelijk pas op 16 januari op Comedy Central. De uitzending begint om 20:30. Bovenstaande beelden kan je dus zien als een soort voorproefje! Alleen over het jurkje alleen al kan je genoeg vertellen. Het is te hopen dat het een groot succes wordt!

Famke Louise heeft zich goed voorbereid

Een aantal weken voor de opnames heeft Famke Louise zich voorbereid. Ze heeft een script in haar hand en heeft de afgelopen tijd flink gestudeerd op haar teksten. Of ze zich mentaal kan voorbereiden op alle gemene opmerkingen die naar haar hoofd worden geslingerd is nog maar de vraag. We weten namelijk dat Famke absoluut niet op haar mondje gevallen is! Tijdens de voorbereidingen had ze duidelijk nog geen zin in een doorschijnend jurkje. Met een wijde spijkerbroek is er nu veel minder van haar te zien. Er zijn veel volgers in de comments die weinig vertrouwen hebben in de grappen van de zangeres. Toch krijgt ze gelukkig ook een hoop steun van haar fans.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Famke Louise viert verjaardag in strakke broek

Famke Louise loopt door de garage in een sportbroek. Deze zit lekker strak om het lijf van de knappe brunette. Hierdoor zie je de rondingen enorm goed. De afgelopen tijd is het steeds kouder, daarom heeft ze ook haar dikste jas aangetrokken. Van haar jas zou je bijna drie jassen kunnen maken. Koud zou ze het ook zeker niet hebben!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!