Foto: Famke Louise doet stiekem haar jasje open

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer en youtuber Famke Louise zet zichzelf tegenwoordig niet meer op het internet in al te onthullende foto’s, maar deze keer laat ze toch even stiekem zien wat er onder haar jasje verstopt zit.

Famke Louise laat lijf zien onder opengetrokken jasje

Famke Louise is sinds de zwangerschap van haar zoontje Nowié flink veranderd. Ze is verantwoordelijker geworden en let goed op wat ze online zet en wat niet. Dat is maar goed ook, want niemand wil opgroeien met een moeder die zichzelf, letterlijk, van alle kanten laat zien op sociale media. Toch betekent dat niet dat de influencer nooit meer onthullende foto’s online zet. Zo plaatste ze onlangs een spiegelselfie waarop ze een jasje aanheeft met daaronder verdacht weinig. Het lijkt erop dat ze enkel een klein sporttopje eronder draagt. Op de foto poseert ze op zo’n manier dat het net lijkt alsof ze elk moment haar jasje kan open trekken. Even later plaatst ze op haar Instagram verhaal een video van zichzelf in dezelfde outfit met de jas open. Hierin wordt bevestigd dat ze inderdaad alleen maar een kort topje onder haar jas aan heeft getrokken.

Famke Louise jasje

Famke Louise laat volgers schrikken met doodenge babyfoto

Famke deelt sinds haar bevalling regelmatig foto’s van haar kleine mannetje, Nowié. Ze wil alleen nooit het gezichtje van haar kind laten zien. Dat is heel slim, want het internet kan een ontzettend vervelende plek zijn. Meestal doet ze dat met een beren-smiley voor het gezichtje. Onlangs plaatste ze wederom een foto van haar lieve baby op haar sociale media. In het bijschrift zet ze: “Mijn baby, mijn alles. De tijd gaat super snel”. Het is een schattige foto van achteren genomen. Toch krijgt ze ontzettend veel haat reacties op de foto. Alle reacties zijn op de tweede slide van de post. Ook wij schrokken ontzettend toen we doorklikte naar de tweede slide. Daar heeft ze namelijk een foto van haar kindje van de voorkant geplaatst, maar deze keer heeft ze er geen beertje voor gezet op de foto. Ze heeft nu de ogen, het neusje en mondje geblurd. Het ziet er heel naar en een beetje eng uit. Ook haar volgers lijken dat te vinden. “Show je kleine of show niet. Geen blur alsof het een crimineel is”, zegt iemand. Een ander reageert met: “Nou, liever een beertje op z’n gezicht. Nu is het net een mismaakt kindje…” De reacties zijn meedogenloos.

Famke Louise Nowié kindje

Famke Louise en Denzel open over zware periode relatie

Na de zwangerschap hebben zowel Famke als haar vriend Denzel een flinke klap gekregen. Famke had na haar zwangerschap ontzettend veel last van verschillende klachten. Zo kon ze het maar moeilijk accepteren dat haar lichaam nooit meer hetzelfde zou zijn. Ze zat niet lekker in haar vel en wilde zichzelf niet laten zien. Dat raakte Denzel ook. Hij kreeg het ook zwaar en moest daarbij ook nog zijn vriendin steunen. Gelukkig heeft het stel zich er goed doorheen weten te slaan en zijn ze allebei weer op en top gelukkig met zichzelf en elkaar.

Famke Louise en Denzel

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.

Video: Feestende Romy Monteiro schudt met haar achterkant

De knappe zangeres Romy Monteiro doet een heerlijk dansje waarbij ze haar achterste goed gebruikt, maar vergeet daarbij dat er achter haar ook nog iemand staat..