Foto: Fajah Lourens toont schokkend resultaat na ingreep

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Niet erg lang geleden liet afvalcoach/model Fajah Laurens wel een erg drastische ingreep doen om wat kwijt te raken. Het resultaat staat nu online. Schokkend is het wel

Fajah Laurens staat erom bekend veel met haar gewicht, en gezondheid bezig te zijn. De sportgoeroe en model gaat niet vaak onder het mes. Maar als ze gaat, dan gaat ze niet voor een maatje minder. Er lijkt veel te zijn gebeurd met het van Fajah, vooral de bovenkant.

Fajah was wel erg drastisch

Fajah wilde iets groters dan een kleine stap, of eigenlijk een grote stap naar iets kleiners. Met gering gevaar ging ze onder het mes bij een vertrouwd chirurg die wist wat hij deed. Inmiddels lijkt ze volledig te zijn hersteld van haar avonturen bij de chirurg en ook haar lichamelijke trauma lijkt volledig weg te zijn. Helemaal tevreden over haar is ze nooit, maar dit komt vast een stuk dichterbij. Op Instagram staat de koele Fajah trots met haar ijsbergjes in het water. Ze hoeft weinig te verhullen en doet dit dan ook niet meer. Schaamteloos geeft ze zichzelf helemaal weer. Haar prachtige wordt enkel verhuld door een goed geplaatste schaduw. Fajah lijkt een stuk vrijer dan voorheen. Dat was ook het doel van de ingreep.

Influencer verandert koers

Jarenlang heeft Fajah tijdens het sporten, dj-jen, dansen, schrijven en acteren moeten worstelen met beide belemmeringen in haar leven. Ze was er helemaal klaar mee en gooide het roer dan maar helemaal om. Iets dat ze in haar carrière ook erg vaak lijkt te doen. Er gaat geen jaar voorbij waarin Fajah niet met iets anders aankomt. Of in dit geval iets dat ze ‘loost’. Met nog minder belemmeringen lijkt de sportgodin helemaal lekker in haar vel te zitten en nog vrijer te zijn om te doen wat ze wilt. Er lijkt ook één ding zeker de komende tijd: Fajah gaat allerlei nieuwe plannen uitvoeren. Zo lijkt ze nu weer het modellenleven erg leuk te vinden. Denkt ze aan een herstart van dat deel van haar uiteenlopende carrière?

Meer dan een met twee rondingen

Maar Fajah is meer dan enkel die twee rondingen, veel meer zelfs. Zo laat ze zelf weten online. Deze squattende sportvrouw, die ook een gelijknamig nummer Squat heeft gemaakt een aantal jaar terug, laat ons dat niet vergeten. Haar andere twee rondingen deelt ze op de pagina van haar bedrijfs-Instagram My Killer Body Motivation. En er valt genoeg te tonen, zo weet ook Fajah. Afgelopen winter heeft ze de sportschool niet overgeslagen zo te zien. Alles dat ze is kwijtgeraakt, dat compenseert ze stevig door de focus te verleggen op de onderkant.

Zon, zee en Fajah

Die onderkant is op haar eigen Instagram nog verhuld in het water, maar voor de nodige promotie komt ook haar ‘goede’ kant veelvuldig naar voren de komende tijd. Het is ook het seizoen aan het worden voor minder kleren. Fajah zelf lijkt in ieder geval voldoende hersteld, fit en zeker. Dat betekent dat ze in de lente en de zomer een stuk lichter, maar wel tevreden, over het strand kan wandelen. Die paar maten minder, daar went men vast wel aan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!