Foto: Fajah Lourens past geen enkel bovenstukje meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fajah Lourens heeft haar implantaten laten verwijderen en nu vergelijkt ze haar met dat van een man.

Fajah Lourens is weer plat na verwijderen implantaten

Fajah Lourens is een powervrouw. Ze is model, dj, modeontwerpster, fitnessgoeroe en actrice. Een tijdje geleden kwam Fajah naar buiten met het nieuws dat ze haar implantaten zou laten verwijderen. Dit hoor je absoluut niet vaak. Ze was er toen en blijft er nog steeds heel open over. Op haar eigen website schrijft ze regelmatig blogs. Deze keer dus over haar lijf ná de corrigerende operatie. Ze vertelt hoe ze helemaal niks meer heeft. Daarom én omdat ook al het overschot aan vel is weggesneden, past ze nu geen enkel bovenstukje meer. “Ik heb toch het gevoel dat schoonheid meer met uitstraling te maken heeft”, aldus Fajah Lourens.

Fajah Lourens vertelt over de liefde

In dezelfde blog op haar website vertelt ze over haar liefdesleven nu dat ze haar implantaten heeft laten verwijderen. Ze is al een tijdje vrijgezel en geeft daarom weinig om wat een man van haar zal denken. Wel denkt ze dat het spannend en anders zal zijn wanneer ze weer voor het eerst uit de kleren gaat voor iemand. Ze heeft nu littekens waarvan ze zelf zegt dat ze er steeds beter uit gaan zien. Haar dokter stelde een littekencorrectie voor, maar na een aantal operaties gehad te hebben, besloot Fajah om deze niet te laten doen. Ze sluit af met: “Ik heb mezelf geaccepteerd met littekens. De man van mijn dromen zal dat ook doen.”

Fajah Lourens ontwerpt lijn voor kleine én groot balkon

Fajah vertelt in dezelfde blog dat ze al een hele tijd een droom heeft om een topjeslijn te ontwerpen. Dit was vooral omdat ze zelf tegen het probleem aanliep dat de broekjes vaak niet lekker en mooi zaten. Vanaf het moment dat ze merkte dat ze geen bovenstukjes meer paste vanwege het verwijderen van haar implantaten, is ze direct aan de slag gegaan met een lijn voor vrouwen met een klein balkon. Daarnaast heeft ze zelf natuurlijk ook grote meloenen gehad en die dames wilde ze niet vergeten. Ze heeft ook een top ontworpen voor vrouwen met meer vulling. Echt of nep? Dat maakt niet uit.

Fajah Lourens stapt naar relatiecoach

We weten allemaal intussen dat de prachtige Fajah Lourens vrijgezel is. Een tijdje geleden leerde ze haar ex-partner Bart kennen via de app Inner Circle. De twee klikten goed en begonnen met daten. Na een aantal mislukte relaties was het voor Fajah een must dat haar nieuwe vlam haar leeftijd zou zijn. Toch liep ook deze relatie helaas stuk. De actrice vond het tijd voor verandering en vroeg hulp aan een coach. “Ik word gecoacht in familieopstelling”, vertelt ze in LINDA.

Eén grote kakelboel bij Fajah Lourens

Naast model, dj, modeontwerpster, fitnessgoeroe én actrice, is Fajah Lourens óók nog eens boerin. Nouja… bijna dan. Ze heeft een heleboel leuke dieren in haar tuin rondlopen. Van een hond tot kippen tot paarden en ze is verliefd op elk individueel beestje. De kippen leggen ook de eieren die ze bij Fajah thuis lekker oppeuzelen. Wat een gezelligheid!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.