Foto: Fajah Lourens is onherkenbaar na spannende metamorfose

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fajah Lourens verrast iedereen met een compleet nieuwe look. En die heeft even wat moeite gekost om te perfectioneren. 

Met haar mooie krullen was Fajah Lourens altijd een bijzondere verschijning. Toch besloot de knappe dame dat het tijd was om het roer om te gooien. Ze maakte een hele metamorfose mee en heeft haar uiterlijk flink aangepast. Je zou Fajah bijna niet meer herkennen. Maar gelukkig heeft ze de gehele transformatie op beeld vastgelegd. Zo kan je niet alleen zien wat Fajah allemaal heeft laten doen, maar tegelijkertijd langzaam wennen aan haar nieuwe look. Al ziet die nieuwe look er wel absoluut beter uit dan voorheen.

Lees ook: Foto: Fajah Lourens toont schokkend resultaat na ingreep

Fajah is klaar met krullen

Hoewel ze haar prachtig staan is Fajah helemaal klaar met haar krullen. Ze besluit om volledig voor iets anders te gaan. Bij de styliste laat Fajah zich dan ook enorm onder handen nemen. Die zet dan ook flink de stijltang er in. Fajah vindt het allemaal wel spannend en dus maakt ze een filmpje, zodat haar volgers haar alvast een beetje gerust kunnen stellen. Zo kan Fajah makkelijker doorgaan met de metamorfose waar ze in zit.

Fajah heeft flink de zenuwen

Toch zit Fajah niet helemaal ontspannen in de stoel van haar styliste. Je kan zien hoe ze toch nog erg zenuwachtige is voor haar nieuwe look. Uiteindelijk pakt het natuurlijk goed uit, maar Fajah weet dat natuurlijk nog niet wanneer ze in de stoel zit. Het kan dan nog alle kanten op. Dus heeft Fajah de zenuwen goed te pakken. Wat nou als haar mooie haartjes straks verpest zijn door deze transformatie? Gelukkig was de styliste snel klaar en kon Fajah trots het resultaat delen van haar metamorfose.

Fajah is erg tevreden met resultaat

Zowel Fajah als haar styliste, die nog even liefkozend door de haren van Fajah streelt, zijn erg tevreden met het resultaat. Fajah ziet er op deze manier toch weer heel anders uit dan wat je gewend bent. En dat werkt eigenlijk best wel heel erg goed. Haar nieuwe stijle haar valt zeker goed in de smaak. Fajah zelf vindt het ook helemaal geweldig, want ze maakt gelijk verschillende foto’s met haar nieuwe kapsel. Maar Fajah is nog niet klaar met haar metamorfose.

Fajah doet ook gelijk haar nagels

Maar met alleen haar kapsel is Fajah er nog niet. Ook moeten haar nageltjes nog even gedaan worden. Pas daarna is Fajah klaar om de wijde wereld in te trekken met haar nieuwe look. En die look ziet er een partij mooi uit. Fajah lijkt  wel een compleet nieuw persoon op de foto. Ze heeft een flinke aantrekkingskracht. Fajah heeft zichzelf veranderd in een ontzettend verleidelijke dame. En dat merk je aan alles. Haar nieuwe kapsel is even wennen, maar staat de brunette wel erg goed. Eigenlijk zou ze dus vaker dit kapsel moeten nemen. Het is misschien even wat werk, maar het levert toch een hoop mooie plaatjes op. Fajah is in ieder geval zeer tevreden met het resultaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...