Foto: Fajah Lourens gaat de deur uit zonder onderbroek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Fajah Lourens heeft weer eens een aantal leuke foto’s en filmpjes gemaakt, ze was alleen vergeten om aan te doen. 

Fajah Lourens doet alles voor dat killer body

Zoals je misschien wel weet is Fajah Lourens helemaal geobsedeerd met fitness. Ze doet er alles aan om die killer body te krijgen. En dat lijkt haar ook nog eens erg goed af te gaan. De prachtige brunette is erg hard aan het trainen. Ze heeft wel te maken met een blessure en loopt dus bij de fysio om ervoor te zorgen dat ze snel weer op haar oude niveau zit. Bij de fysio draagt Fajah altijd de meest spannende pakjes. Ze was alleen heel even vergeten dat je onder zo’n strak pakje misschien ook wel gewoon moet aantrekken. En dus kwam Fajah aan bij de fysio, in haar strakke pakje en kon deze meer van haar zien dan nodig was.

Zelf is Fajah Lourens erg geschrokken van incident

Zoals je op de foto hierboven kan zien is Fajah zelf nogal geschrokken van het feit dat zo zo zonder pardon geen had aangetrokken naar de fysio. Een foutje kan je wel eens maken, al is dit wel een dingetje. Want hoe vergeet je nou om iets onder je catsuit aan te trekken. Misschien voelde de stof van de catsuit wel zo fijn aan dat Fajah gewoon dacht dat ze in haar liep en er daarom niet meer aan gedacht heeft. Het was een beetje een ongemakkelijke training voor de sportieve brunette. Maar toch wist ze zich moedig door de training heen te slaan. Ze wist ook nog wat filmpjes te maken, waarbij je, gelukkig voor Fajah, niet te veel kan zien. Toch is het zicht op Fajah in een strak pakje een erg fijne kerstverrassing.
Fajah maakt filmpjes zonder voor volgers

Ondanks dat de knappe brunette geen had aangetrokken, wist ze toch een aantal leuke filmpjes te produceren zodat haar volgers weer helemaal tevreden waren. Ze moest hierbij natuurlijk wel oppassen dat ze niet teveel van zichzelf weg zou geven. Maar Fajah Lourens zou Fajah Lourens niet zijn, als ze deze uitdaging niet zou kunnen volbrengen. Je hebt dus wat leuks om naar te kijken deze kerst, maar verwacht er ook weer niet te veel van, want Fajah weet precies wat wel en niet doorschijnt. Om het goed te maken, doet ze wel een leuk dansje voor je.
Is Fajah wel lief geweest dit jaar?

Op de valreep mocht Fajah Lourens ook nog even bij de kerstman op schoot. Hij boft maar. Daar dromen namelijk vele mannen van. Het is nog maar de vraag hoe lief Fajah is geweest, maar anders zal de kerstman daar ongetwijfeld een gepast strafje voor hebben voor de beeldschone brunette. Fajah zit een beetje stiekem bij de kerstman op schoot, vandaar dat ze ook moet fluisteren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.