Foto: Fajah Laurens ziet er vreselijk uit op deze privé foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fajah Laurens, wie kent haar niet. Onze actrice, model, dj, modeontwerpster en fitnessgoeroe is niet altijd aanwezig op de socials. Maar het is een mooie dag en Fajah is te vinden met nieuwe sociale activiteiten. Na haar lange periode van stilte laat ze nu het een en ander doorschemeren. Wat dat precies is leggen we hieronder uit.

Om te beginnen deelt ze een story waarbij ze duidelijk refereert naar het #redeenlegkip initiatief dat sinds een aantal jaar aardige vorm krijgt. Hierbij is het doel van de organisatie om zoveel mogelijk legkippen door middel van adoptie te redden van de slacht. Dit is natuurlijk een positieve ontwikkeling waar Fajah graag aan mee doet, zo laat ze zien. Op de story is te zien dat ze verschillende kippen filmt die aan het drinken en eten zijn. Zo zijn ze gered van de slacht en dat kunnen wij alleen maar waarderen. Misschien laat ze haar kippen wel oud worden en worden er nog prachtig veel eieren gelegd.

Lees ook: Thierry Baudet en Fajah Lourens bespreken ‘de daad’ en killerbodies

Fajah Laurens deelt een nieuwe privé foto

Fajah deelt naast de kippen-story ook een aantal nieuwe privé foto’s die nogal opvallen. Ze zit op de eerste foto op een grote boomstam in een (zo lijkt het) prachtige omgeving vol zon. Het is er klaarblijkelijk ook heel warm, want onze Fajah is te zien in een wit topje. Hierbij zet ze de caption ‘current situation’, wat refereert naar de gezichtsuitdrukking die ze heeft terwijl ze in de camera kijkt. Ze schreeuwt het namelijk uit. Of dit komt door de cameraman, het felle licht of de boomstam waar op ze aan het balanceren is, weten we niet. Maar een ding is zeker; de foto blijft een apart kiekje om zomaar te delen op de socials. Vooral als de laatste foto een verschrikkelijk dichte selfie laat zien waar ze niet van haar mooiste kant is. Wij kunnen er de humor wel van inzien.

Verder blijkt achter haar op de foto’s veel bedrijvigheid te zijn in de vorm van kleine restaurantjes en cafeetjes. Het doet ons denken aan de tijden dat wij ook zonder corona leefden. Zou dat de reden zijn dat Fajah op vakantie is? Wij begrijpen haar situatie als je je werk kan doen op een flexibele plek. Het is dan ook aan te raden nog wat vitamine D te pakken.

Fajah Laurens is nog steeds een fitnessgoeroe

Ze is nog steeds een fitnessgoeroe. En hoe. My Killer Body Motivation (haar bedrijf) gaat als een speer en de spierballen groeien als kool. MKBM heeft in de huidige situatie al bijna 200.000 volgers en ziet er uit als een professioneel en sterk bedrijf waar Fajah Laurens veel tijd in heeft gestoken. Gelukkig niet zo veel tijd als het behouden van haar dunne, slanke en sterke . Op bovenstaande foto is dat nog eens goed te zien. Ook de shop van MKBM groeit door en ziet er na verloop van tijd steeds beter uit. Met veel voedingssupplementen, informatievoorzieningen, kleding en sportattributen is er voor elke goeroe omtrent de fitness wat te vinden. Zo te zien heeft Fajah haar sterke kant gevonden en wordt ze een echte onderneemster.

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!