Foto: Eva Jinek verschijnt op televisie met gebit van Johan Derksen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jinek is terug op de buis! Kijkers hebben het vooral over haar gezicht. Heeft ze er aan laten sleutelen tijdens de zomerstop?

Als je iemand een tijdje niet gezien hebt, vallen veranderingen pas echt op. Hetzelfde lijkt nu het geval bij Eva Jinek. De populaire presentatrice is na de zomerstop eindelijk terug met haar talkshow Jinek. Oplettende kijkers hebben het over het gezicht van Jinek, waar iets mee gebeurd lijkt.

Eva Jinek heeft het gebit van Johan Derksen in?

Het ‘nieuwe’ gezicht van Eva Jinek roept bij veel kijkers vragen op. Het lijkt alsof ze er iets mee heeft gedaan. Het is niet de eerste BN’er die ineens een nieuwe mond lijkt te hebben. Eerder werd bij Johan Derksen al gespot dat hij iets aan zijn tanden had laten doen. Kijkers vragen zich dan ook af of Eva Jinek hetzelfde heeft laten doen als de bromsnor. Ze lijkt anders te praten, anders te kijken. Sommigen vermoeden dat ze ook een paar kilo kwijt is.

Eva Jinek terug op tv met primeur Nick en Simon

Sinds april was ze al weg. Eva Jinek heeft genoten van een lange zomerstop. Maar nu is haar talkshow weer dagelijks te zien bij RTL 4. Ze trapt gelijk goed af met ontzettend bekende gasten. Zo had ze onder andere Nick en Simon aan tafel. Het ging met hun over de aanstaande breakup tussen de beide zangers. Ze stoppen en de wildste verhalen gaan rond over de reden die erachter zou liggen. Bij Jinek vertelden ze dat het allemaal zo spannend niet was. Het duo heeft geen ruzie en is nog altijd vrienden. Althans, dat zeiden ze.

Eva Jinek in lekker broekpak bij terugkeer

De terugkeer van Jinek mocht best gevierd worden. Dat vond Eva Jinek in ieder geval. De blondine besloot dat ze haar fans wel even mocht verwennen. Voor het nieuwe seizoen trok ze een speciaal pakje aan. Een bordeauxrood jasje op een zwarte broek. Om het af te maken draagt ze ook nog mooie hakken. Haar stylisten hebben uitgepakt. Ze bedankt die stylisten via een tag op haar post.

Eva Jinek

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!