Foto: Er zitten gaatjes in het topje van zangeres Sterre Koning

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sterre Koning heeft al haar fans weer verbaasd met een foto die er zo goed uit ziet, dat je hem wel leuk moet vinden. Kijk maar mee!

Actrice Sterre Koning staat bekend om haar unieke stijl en bijzondere keuzes. Onlangs heeft ze opnieuw de aandacht getrokken met haar opvallende kleding: een nieuw topje dat echt bijzonder is. Wat dit kledingstuk zo opmerkelijk maakt, is het feit dat het vol zit met gaten, een keuze die je niet vaak ziet, vooral niet bij bekende persoonlijkheden die nauwlettend hun imago in de gaten moeten houden. Sterre lijkt met deze gedurfde fashion statement te laten zien dat ze niet bang is om zichzelf een beetje te laten zien. Het topje verhult namelijk minder dan je zou verwachten.

Lees ook: Foto: Sterre Koning knalt bijna uit haar uitpuilende shirtje

Sterre Koning heeft geen moeite met zichzelf te laten zien

De mooie zangeres en actrice heeft absoluut geen moeite met zichzelf te laten zien. De leuke dame heeft niet voor niets deze outfit aangetrokken. Dat zou ze niet doen als ze niet zo zeker wist dat ze zichzelf wel wilde laten zien. Sterre weet met haar outfit toch alweer een flinke golf van verbazing door haar fans te laten gaan. Die kijken allemaal vol verwondering naar de actrice en haar bijzondere pakje. Met open mond gapen ze van achter hun schermpjes Sterre aan. En de actrice vindt het natuurlijk alleen maar leuk om zoveel positieve reacties te krijgen op haar foto. Dat spoort haar in ieder geval aan om het vaker te doen.

Lees ook: Foto: Zangeres Sterre Koning laat volgers smullen met riskante jurk

Sterre Koning laat zichzelf graag van beste kant zien

Als Sterre een foto online zet, dan weet je eigenlijk al dat het een ontzettend mooi plaatje gaat worden. De actrice en zangeres heeft namelijk zoveel leuke plaatjes online staan. En wat al die plaatjes nou met elkaar gemeen hebben, is dat Sterre er altijd voor zorgt dat ze er op haar leukst uit ziet op de foto. Dat merk je echt wel. De bijzondere actrice kan met bijvoorbeeld een simpele foto in een mooie jurk, zoals hierboven, al haar volgers al betoveren. Die smelten bij het zien van de lieve lach van Sterre.

Sterre Koning duikt terug de studio in voor leuke foto

De mooie zangeres en actrice is continu bezig met het verbeteren van haar repertoire. En dus duikt ze regelmatig de studio in om zich van haar betere kant te laten zien. En dat is natuurlijk ontzettend leuk om mee te krijgen. Terwijl Sterre werkt aan nieuwe nummers en de ene na de andere opname doet, weet ze tussendoor ook nog even een leuke foto te maken. En dat zorgt er weer voor dat ze overladen wordt door een stroom aan leuke reacties. De fans van Sterre vinden het in ieder geval erg leuk om zoveel van hun favoriete blondine mee te krijgen. Met haar leuke foto’s houdt Sterre Koning haar fans toch maar weer mooi tevreden.

Meer zien van Sterre Koning doe je op Instagram

Wil je nou nog meer zien van de leuke actrice en zangeres? Dan moet je even op Sterre haar Instagram kijken. Daar heeft ze namelijk nog veel meer mooie foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!