Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.

Hoewel Zweden bekend staat om zijn blond vrouwelijk schoon, mag Nederland ook zeker niet worden onderschat. Juultje Tieleman is hier het levende bewijs van. De blondine uit Dirksland is al jaren in begrip in de influencer-wereld. Met maar liefst één miljoen volgers valt ze dan ook in de categorie ‘grootste influencers van Nederland’. Keer op keer weet ze het mannelijke oog te verwennen met imposante kiekjes.

Genotsheuvels Juultje Tieleman hangen aan een zijden draadje

In een Instagram story laat Juultje Tieleman weer te zijn neergestreken in ons kikkerlandje. Dit laat ze weten via een caption, maar dit is ook zeker te zien aan haar kledingstijl. Zo draagt ze weer een lange broek en een truitje met lange mouwen. Van ongeveer 30 naar 5 graden Celsius, is ook niet zomaar een verschil natuurlijk. Toch lijken de knopen van haar trui het niet makkelijk te hebben. En dit zal niet niet te maken hebben met de kwaliteit van de trui. Dan hebben we het over haar pluspunten natuurlijk. Deze flinke jongens zorgen ervoor dat menig trui en shirt van Juultje op springen staat. Iets dat niemand ontgaat. Het laat ook maar weer eens zien dat Juultje ontzettend trots is op haar verschijning. Dit is iets waardoor we Juultje alleen maar meer kunnen waarderen.

Juultje Tieleman terug in Nederland

Na een welverdiende vakantie op Bali, is Juultje weer terug in het frisse Nederland. Helaas heeft ze niet het zonnetje weten me te nemen, maar ze had de tijd van haar leven gehad. Gedurende haar solotripje heeft ze haar passie weer kunnen uitoefenen: het surfen. Na een surfkamp op de mooiste plekken van het Indonesische eiland, is de blondine weer helemaal tot haarzelf gekomen. Ook heeft ze weer een hoop content kunnen schieten voor haar socials. Ze deelde in haar story een filmpje waarin ze aan het surfen is. Althans, het is te zien hoe ze met haar goddelijke verschijning terug uit de zee komt. Zie de video hieronder.

 

Gavin Casalegno de nieuwe scharrel van Juultje Tieleman?

Na de relatie met mede-influencer Koen van Heest is het rustig rondom Juultje Tieleman en haar liefdesleven. Toch lijkt daar verandering in te komen. Het lijkt wederom om een bekend iemand te gaan, maar dit keer niet een Nederlands persoon. Het zal gaan om de Amerikaanse acteur Gavin Casalegno. Je kan de beste man kennen van van zijn rol als Jeremiah in de serie The Summer I Turned Pretty. De twee flirten over en weer op sociale media en het zal niet vreemd zijn als ze achter de schermen aan het daten zijn. Één ding is zeker, mochten de twee een relatie krijgen wordt het een heel bekend stel. De Amerikaan heeft zelf maar liefst 4.9 miljoen volgers op Instagram. Nieuwe Jutta Leerdam en Jake Paul incoming?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!